Yardım OOut Of Range Hatası Neden Olur?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
25,884
Beyler monitör asus tuf 165hz.
Dp ile bağlandığında bu hata oluyor neden?

bu arada hayırlı olsun bugün benimde elime geçti o hatanın sebebi açtığın oyunun 1080p deışında bir ölcekte açmaya çalışmasından kaynaklı çözüm için ister oyunun dosyalarında istersen Geforce Experiance den oyunun çözünürlüğünü 1920x1080 e çekmen gerekli

bilgisayarı resetlediğinde düzelmesi gerekiyor
bu arada hayırlı olsun bugün benimde elime geçti o hatanın sebebi açtığın oyunun 1080p deışında bir ölcekte açmaya çalışmasından kaynaklı çözüm için ister oyunun dosyalarında istersen Geforce Experiance den oyunun çözünürlüğünü 1920x1080 e çekmen gerekli
Teşekkürler.

bu arada ekran kartın nvidia ise gsync açabiliyor musun ve monitör 1 ms veriyor mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben overclock kapattığında aynı hatayı aldım, bilgisayarı resetlediğimde düzelmişti kapatıp açtım yani

bu arada ekran kartın nvidia ise gsync açabiliyor musun ve monitör 1 ms veriyor mu?

ben overclock kapattığında aynı hatayı aldım, bilgisayarı resetlediğimde düzelmişti kapatıp açtım yani
g-sync açılıyor lakin 1 ms alamıyorum

söylediğim gibi açıp kapattım kasayı.
https://www.testufo.com/mprt#backgr...d=FFFFFF&size=12&thickness=2&pursuit=0&ppf=12
şu sitede mprt değerleriniz 1 e yakın mı?

gsyncin açıldığını anlamak için nvidia denetim masasında yukarıda dosya,düzen,masaüstü,ekran ve yardım var ekrana bastığında gsync uyumlu göstergesini açtığında ekranında gsync on yazmıyorsa gsync açık değil demektir

söylediğim gibi açıp kapattım kasayı.
https://www.testufo.com/mprt#backgr...d=FFFFFF&size=12&thickness=2&pursuit=0&ppf=12
şu sitede mprt değerleriniz 1 e yakın mı?
bende ositeyi kullandım 5.6 ms çıkıyor tets ayarlarını değiştirdiğinde 1ms olabiliyor

bu ayat ile deneyin:

çok kafa karıştırıcı pes edeceğim sanırım ben :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,884
Üyeler
192,538
Son üye
xantetere7