Neler Yeni

Open Bullet Ve Config Nedir?

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024

OpenBullet Nedir?

Açık kaynak kodlu bir araç olan OpenBullet, ağırlıklı olarak C# kullanılarak oluşturulmuştur. Esasen web testing işlemleri, veri kazıma ve sızma testleri işlemleri için ortaya çıkartılan OpenBullet’in kullanımı son derece kolaydır. Aynı zamanda cracker denilen kullanıcı adı ve parola bilgilerinden insanların farklı platformlardaki hesaplarını ele geçirmeye çalışan kişiler tarafından da sıkıkla kullanılır hale gelmiştir ve aşağıdaki gibi bir arayüze sahiptir.

9s7rgh0.png

OpenBullet Nasıl Kurulur?

OpenBullet, C# ile geliştirildiği için .NET uygulamalarına ihtiyaç duymaktadır. OpenBullet’in çalışabilmesi için kurulumdan önce sistemde .NET Framework 4.7.2 veya üzeri bir sürümün kurulu olduğundan emin olunması gerekmektedir.

Yazılımın kurulumu, Windows 10 Home Single Language’da gerçekleştirilmiştir. Kurulumun aşamaları aşağıda adım adım anlatılmaktadır.​
  1. Adım: OpenBullet’in İndirilmesi
Bu adımda projenin GitHub sayfasından son sürüm indirilmektedir. Releases · openbullet/openbullet bağlantısına gittikten sonra son sürümün altında yer alan OpenBullet.zip adlı arşiv indirilmiştir.
Virüs Total:VirusTotal
  1. Adım: Yazılımın Çalıştırılması
İndirme işlemi tamamlandıktan sonra arşiv içerisinde yer alan “Release” adlı dosya arşivden çıkartılır. Ardından aşağıdaki görselde görülen OpenBullet.exe adlı program çalıştırılmaktadır.

Program ilk defa çalıştırıldığı için ayarlar dosyalarını otomatik olarak oluşturacaktır. Bu işlemin ardından aşağıdaki gibi bir arayüz ile karşılaşılmaktadır.

OpenBullet’in Kullanımı ve En İyi Ayarlar

OpenBullet’in Özellikleri

Aşağıda görüldüğü gibi OpenBullet bir menüye sahiptir ve fonksiyonelitesini bu menüdeki sekmelerden elde etmektedir.​

Runner

Runner, program ilk açıldığında kullanıcıyı karşılayan sayfadır.

Wordlist Yöneticisi

Wordlist yöneticisi, kullanmak istediğiniz kullanıcı adı/e-posta ve parola bilgilerini içeren wordlistlerni programa yüklenmesine olanak tanır. Bu sekme vasıtasıyla yüklenilen wordlistler, fazla büyük olabilecekleri için OpenBullet’in veritabanına kaydedilmemektedir. Bunun yerine sadece wordlistlerin disk üzerinde yer alan lokasyonları programın veritabanına kaydedilmektedir.​

Config (Ayar) Yöneticisi

OpenBullet’in verimli çalışabilmesini sağlayan ve programın en önemli parçası olan Config dosyaları, “Configs” sekmesi altında kontrol edilebilmektedir.

td560e8.png

İnternetten Kaliteli ' Config ' Bulmak Zor. Yapa Bilen Varsa Config Ben Onu Öneririm Size ;

configler için bu siteyi : Openbullet Config Service

https://www.virustotal.com/gui/url/...128e9fa4896d9ab0a243cba9a1de873ae74?nocache=1

Proxyler içinde bu : GitHub - clarketm/proxy-list: A list of free, public, forward proxy servers. UPDATED DAILY!

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesap çalınabiliyor (crack) lenebiliyor open bullet ile
Yapcağin '' Crack '' Normal Bir Crack Olmuycak Ama Sağlam Bir Crack Olması Lazim Aksi Taktirde bir şey Yapamasın Da Efendim..

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Yapcağin '' Crack '' Normal Bir Crack Olmuycak Ama Sağlam Bir Crack Olması Lazim Aksi Taktirde bir şey Yapamasın Da Efendim..
hayir normal bir is combolist cekmek icin sqldumpera girersin dorklari yuklersin proxy ayar cekersin keske soylemeseydin veletler simdi artislik yapacak

utronia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bora Can Baysal
hayir normal bir is combolist cekmek icin sqldumpera girersin dorklari yuklersin proxy ayar cekersin keske soylemeseydin veletler simdi artislik yapacak
Donanım arşivi forum hesabımı çalıp bu yaptığın yorumu bu hesabımdan beğen o halde. XD

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed
Instagram
sadolationn
Hesap çalınabiliyor (crack) lenebiliyor open bullet ile
O kadar basit söyledin ki :D o işler o kadar kolay ve basit değil. Yani indiren herkesin yapabilceğini düşünmüyorum dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,913
Üyeler
161,928
Son üye
hasomazo