S C O
80+ Bronze
Dahası
OpenBullet Nedir?
Açık kaynak kodlu bir araç olan OpenBullet, ağırlıklı olarak C# kullanılarak oluşturulmuştur. Esasen web testing işlemleri, veri kazıma ve sızma testleri işlemleri için ortaya çıkartılan OpenBullet’in kullanımı son derece kolaydır. Aynı zamanda cracker denilen kullanıcı adı ve parola bilgilerinden insanların farklı platformlardaki hesaplarını ele geçirmeye çalışan kişiler tarafından da sıkıkla kullanılır hale gelmiştir ve aşağıdaki gibi bir arayüze sahiptir.
OpenBullet Nasıl Kurulur?
OpenBullet, C# ile geliştirildiği için .NET uygulamalarına ihtiyaç duymaktadır. OpenBullet’in çalışabilmesi için kurulumdan önce sistemde .NET Framework 4.7.2 veya üzeri bir sürümün kurulu olduğundan emin olunması gerekmektedir.
Yazılımın kurulumu, Windows 10 Home Single Language’da gerçekleştirilmiştir. Kurulumun aşamaları aşağıda adım adım anlatılmaktadır.
- Adım: OpenBullet’in İndirilmesi
Bu adımda projenin GitHub sayfasından son sürüm indirilmektedir. Releases · openbullet/openbullet bağlantısına gittikten sonra son sürümün altında yer alan OpenBullet.zip adlı arşiv indirilmiştir.
Virüs Total:VirusTotal
Virüs Total:VirusTotal
- Adım: Yazılımın Çalıştırılması
İndirme işlemi tamamlandıktan sonra arşiv içerisinde yer alan “Release” adlı dosya arşivden çıkartılır. Ardından aşağıdaki görselde görülen OpenBullet.exe adlı program çalıştırılmaktadır.
Program ilk defa çalıştırıldığı için ayarlar dosyalarını otomatik olarak oluşturacaktır. Bu işlemin ardından aşağıdaki gibi bir arayüz ile karşılaşılmaktadır.
Program ilk defa çalıştırıldığı için ayarlar dosyalarını otomatik olarak oluşturacaktır. Bu işlemin ardından aşağıdaki gibi bir arayüz ile karşılaşılmaktadır.
OpenBullet’in Kullanımı ve En İyi Ayarlar
OpenBullet’in Özellikleri
Aşağıda görüldüğü gibi OpenBullet bir menüye sahiptir ve fonksiyonelitesini bu menüdeki sekmelerden elde etmektedir.
Runner
Runner, program ilk açıldığında kullanıcıyı karşılayan sayfadır.
Wordlist Yöneticisi
Wordlist yöneticisi, kullanmak istediğiniz kullanıcı adı/e-posta ve parola bilgilerini içeren wordlistlerni programa yüklenmesine olanak tanır. Bu sekme vasıtasıyla yüklenilen wordlistler, fazla büyük olabilecekleri için OpenBullet’in veritabanına kaydedilmemektedir. Bunun yerine sadece wordlistlerin disk üzerinde yer alan lokasyonları programın veritabanına kaydedilmektedir.
Config (Ayar) Yöneticisi
OpenBullet’in verimli çalışabilmesini sağlayan ve programın en önemli parçası olan Config dosyaları, “Configs” sekmesi altında kontrol edilebilmektedir.
İnternetten Kaliteli ' Config ' Bulmak Zor. Yapa Bilen Varsa Config Ben Onu Öneririm Size ;
configler için bu siteyi : Openbullet Config Service
https://www.virustotal.com/gui/url/...128e9fa4896d9ab0a243cba9a1de873ae74?nocache=1
Proxyler içinde bu : GitHub - clarketm/proxy-list: A list of free, public, forward proxy servers. UPDATED DAILY!
İnternetten Kaliteli ' Config ' Bulmak Zor. Yapa Bilen Varsa Config Ben Onu Öneririm Size ;
configler için bu siteyi : Openbullet Config Service
https://www.virustotal.com/gui/url/...128e9fa4896d9ab0a243cba9a1de873ae74?nocache=1
Proxyler içinde bu : GitHub - clarketm/proxy-list: A list of free, public, forward proxy servers. UPDATED DAILY!