hatta sabahtan beri şarkı dinliyorum arkada.brave + ublock origin +adguard reklam engelleyicisi müq hala gidiyor favorilerim + bir çok eklenti var
Sadece oda değil operanın verilerinizi sattığı hakkında duyum da almıştımnormal opera kullanıyordum 1-2 gündür youtube'de artık reklam göstermeye başladı. sırf kendinden reklam engelleyicisi var diye kurmuştum. Başka hala reklam göstermeyen tarayıcı var mı
ublock origin kullanıyorum opera gx ile berabernormal opera kullanıyordum 1-2 gündür youtube'de artık reklam göstermeye başladı. sırf kendinden reklam engelleyicisi var diye kurmuştum. Başka hala reklam göstermeyen tarayıcı var mı
opera bir ara riot games reklamlarını çıkarıyordunormal opera kullanıyordum 1-2 gündür youtube'de artık reklam göstermeye başladı. sırf kendinden reklam engelleyicisi var diye kurmuştum. Başka hala reklam göstermeyen tarayıcı var mı
Hocam uzun yıllar Opera kullandım daha sonra kasmaya başladı Operw GX geçtim o da öyle oldu bir süre sonra ve açılması vs çok yavaş. +2 yıldır Microsoft Edge kullanıyorum hiç sorun yaşamadım gayet hızlı. Adguard kur bir farkı yok.normal opera kullanıyordum 1-2 gündür youtube'de artık reklam göstermeye başladı. sırf kendinden reklam engelleyicisi var diye kurmuştum. Başka hala reklam göstermeyen tarayıcı var mı