Neler Yeni

Opera güvenilir mi ?

Opera güvenilir mi

• Güvenilir

Oylar: 16 59.3%
  • Güvenilir değil

Oylar: 2 7.4%
  • emin değilim

Oylar: 9 33.3%

• Oy kullanan toplam üye
    27
  • Anket kapatıldı .
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
epik kullanıcı
Merhaba, bir forumda herkes Opera'ya güvenilir değil, veri satıyor gibi şeyler söylüyordu. Biraz araştırdım fakat hiç bir yerde doğru düzgün gerçek kanıt yoktu, iddalar reddit sayfalarından öteye gidemiyordu. Sizce Opera güvenilir mi? Kullanmalı mıyım.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Güvenilir değil diyen çok kişi var dosyalar arasında bişey var diyorlar ben kullanıyorum çalınan bi hesabım olmadı henüz

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
vpn hizmetini falan detayına kadar kullandım bir şey olmadı nasıl güvensiz olabilir anlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
epik kullanıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
epik kullanıcı

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
veri satıyor derken muhtemelen reklam verileridir yani, araştırdığınız şeye göre reklam çıkarıyor önünüze. bunu her tarayıcı yapıyor neredeyse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
epik kullanıcı
veri satıyor derken muhtemelen reklam verileridir yani, araştırdığınız şeye göre reklam çıkarıyor önünüze. bunu her tarayıcı yapıyor neredeyse.
Hocam başka bir forumda bayağa sert eleştiriyorlar yerden yere vuruyorlar resmen Opera'yı.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bir tarayıcıyı yapmak için adamlar neler neler harcıyor. Karşılığında benim verilerimi anonimleştirip satmasında ne gibi bir problem olabilir ki? Google'ın kendisi satıyor ortaklarıyla zaten.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Opera gizliliğe önem vermeyen bir tarayıcıdır. Eğer gizliliğine önem veriyorsan açık kaynak yazılımlı bir tarayıcı kullanabilirsin. (Firefox ve Brave gibi.)

Top Bottom