Opera güvenilir mi ?

Reaksiyon skoru
17
Merhaba, Opera güvenilir mi yani gizliliğini sormuyorum her tarayıcı verileri alıyor ama mesala Opera kullansam hesaplarım falan çalınır mı? Çünkü bir forumda Opera'yı bayağı gömmüşlerdi.

Merhaba, Opera güvenilir mi yani gizliliğini sormuyorum her tarayıcı verileri alıyor ama mesala Opera kullansam hesaplarım falan çalınır mı? Çünkü bir forumda Opera'yı bayağı gömmüşlerdi.
Yok be kim gömüyo gayet iyi senelerdir kullanıyorum hiç bişiyi yok

Opera gayet iyi hatta GX browser'ı tavsiye ederim

Benim şuanki laptopum çöp gibi chrome kullanıyordum açarken kasıyordu opera gx kullanmaya başladım ramini ve işlemciyi kısıtlayabildiğin için artık kasmaz oldu öneririm

Benim şuanki laptopum çöp gibi chrome kullanıyordum açarken kasıyordu opera gx kullanmaya başladım ramini ve işlemciyi kısıtlayabildiğin için artık kasmaz oldu öneririm
Hocam gx kullandım ağır çalışıyordu ve fazla ram tüketiyodu bende chrome'a geçtim

Hocam bir forum var belki duymuşsunuzdur adını veremeyeceğim yasaktır belki t ile başlayan bir forumda bayağı gömüyorlar attıkları kanıtlar çok fazla
Yok her şeyi gömmek için bahane arayan insanlar çok internet ortamında hiç bir şeyimiz gizli değil zaten

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Ben vals tercih ediyorum

Evet, Opera'nın veri sattığına dair iddialar var fakat açık açık hesabınız da çalınmayacaktır. Zaten Google için bile aynı iddialar var, kaldı ki bunlar bir "iddia".

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,734
Üyeler
199,216
Son üye
seknoktaonsek

Geri