Neler Yeni

Opera güvenilir mi ?

Opera güvenilir mi

• Güvenilir

Oylar: 16 59.3%
  • Güvenilir değil

Oylar: 2 7.4%
  • emin değilim

Oylar: 9 33.3%

• Oy kullanan toplam üye
    27
  • Anket kapatıldı .
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
epik kullanıcı
Opera gizliliğe önem vermeyen bir tarayıcıdır. Eğer gizliliğine önem veriyorsan açık kaynak yazılımlı bir tarayıcı kullanabilirsin. (Firefox ve Brave gibi.)
Hocam diğer Edge ve Chrome gibi tarayıcılardan daha mı kötü gizlilikte yoksa hepsi gizlilikte opera gibi verimizi satıyor mu

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Hocam diğer Edge ve Chrome gibi tarayıcılardan daha mı kötü gizlilikte yoksa hepsi gizlilikte opera gibi verimizi satıyor mu
Hiçbirinin arasında büyük farklar yok. Hepsi reklam verisi satıyor. Opera kullanabilirsiniz. Hesap çalınma gibi şeyler sizin girdiğiniz siteler dışında olmaz.

Bieshala

80+ Bronze
Merhaba, bir forumda herkes Opera'ya güvenilir değil, veri satıyor gibi şeyler söylüyordu. Biraz araştırdım fakat hiç bir yerde doğru düzgün gerçek kanıt yoktu, iddalar reddit sayfalarından öteye gidemiyordu. Sizce Opera güvenilir mi? Kullanmalı mıyım.
Ben Operayı Kullanıyorum Gayet'De İyi Vpni'De Var

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Merhaba, bir forumda herkes Opera'ya güvenilir değil, veri satıyor gibi şeyler söylüyordu.
Evet, asla önermiyorum. Adblock servisi, VPN servisi gibi özellikleri ne idüğü belirsiz kodlara sahip. Esasen basit araçlardan başka bir şey değiller. Bol bol güvenlik ihlali olan, verilerinizin pek güvende olmadığı bir tarayıcı.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Edge ve Chrome'da gizliliğe çok dikkat eden tarayıcı değil fakat bence Opera'dan daha fazla önem veriyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
epik kullanıcı
Evet, asla önermiyorum. Adblock servisi, VPN servisi gibi özellikleri ne idüğü belirsiz kodlara sahip. Esasen basit araçlardan başka bir şey değiller. Bol bol güvenlik ihlali olan, verilerinizin pek güvende olmadığı bir tarayıcı.
peki hangi tarayıcıyı kullanmalıyım opera benzeri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,808
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom