Opera güvenilir mi ?

Opera güvenilir mi

• Güvenilir

Oylar: 16 59.3%
  • Güvenilir değil

Oylar: 2 7.4%
  • emin değilim

Oylar: 9 33.3%

• Oy kullanan toplam üye
    27
  • Anket kapatıldı .
Reaksiyon skoru
17
Merhaba, bir forumda herkes Opera'ya güvenilir değil, veri satıyor gibi şeyler söylüyordu. Biraz araştırdım fakat hiç bir yerde doğru düzgün gerçek kanıt yoktu, iddalar reddit sayfalarından öteye gidemiyordu. Sizce Opera güvenilir mi? Kullanmalı mıyım.

Güvenilir değil diyen çok kişi var dosyalar arasında bişey var diyorlar ben kullanıyorum çalınan bi hesabım olmadı henüz

vpn hizmetini falan detayına kadar kullandım bir şey olmadı nasıl güvensiz olabilir anlamadım

Hayır değil. En güvenli olanlarından biri unlogged chroimumdur.

veri satıyor derken muhtemelen reklam verileridir yani, araştırdığınız şeye göre reklam çıkarıyor önünüze. bunu her tarayıcı yapıyor neredeyse.

veri satıyor derken muhtemelen reklam verileridir yani, araştırdığınız şeye göre reklam çıkarıyor önünüze. bunu her tarayıcı yapıyor neredeyse.
Hocam başka bir forumda bayağa sert eleştiriyorlar yerden yere vuruyorlar resmen Opera'yı.

Bir tarayıcıyı yapmak için adamlar neler neler harcıyor. Karşılığında benim verilerimi anonimleştirip satmasında ne gibi bir problem olabilir ki? Google'ın kendisi satıyor ortaklarıyla zaten.

Opera gizliliğe önem vermeyen bir tarayıcıdır. Eğer gizliliğine önem veriyorsan açık kaynak yazılımlı bir tarayıcı kullanabilirsin. (Firefox ve Brave gibi.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,736
Üyeler
199,216
Son üye
seknoktaonsek

Geri