dumxN 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 421 Dahası Reaksiyon skoru 124 İsim Arda Duman 14 Aralık 2021 #1 Dediğim gibi twitchteyken youtube'a geçerken oluyor yeni sekme açarken oluyor sinirim bozulmaya başladı yardım ederseniz sevinirim.
Dediğim gibi twitchteyken youtube'a geçerken oluyor yeni sekme açarken oluyor sinirim bozulmaya başladı yardım ederseniz sevinirim.
sungurhan 80+ Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 172 Dahası Reaksiyon skoru 68 İsim Ünal YAVUZ 14 Aralık 2021 #2 Dumxn yazmış: Dediğim gibi twitchteyken youtube'a geçerken oluyor yeni sekme açarken oluyor sinirim bozulmaya başladı yardım ederseniz sevinirim. Devamı için tıklayın... bende sistem kıtlıyordu bazen kaldırdım chrome devam
Dumxn yazmış: Dediğim gibi twitchteyken youtube'a geçerken oluyor yeni sekme açarken oluyor sinirim bozulmaya başladı yardım ederseniz sevinirim. Devamı için tıklayın... bende sistem kıtlıyordu bazen kaldırdım chrome devam
dumxN 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 421 Dahası Reaksiyon skoru 124 İsim Arda Duman 14 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 sungurhan yazmış: bende sistem kıtlıyordu bazen kaldırdım chrome devam Devamı için tıklayın... Bende chrome geçmeyi düşünüyorum ama operada çok güzel özellikler var.
sungurhan yazmış: bende sistem kıtlıyordu bazen kaldırdım chrome devam Devamı için tıklayın... Bende chrome geçmeyi düşünüyorum ama operada çok güzel özellikler var.