Neler Yeni

Opera işlemcimin %50 sini tek başına kullanıyor. Ram yükseltmek işe yarar mı ?

Onur.kyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
onur
Başlıkta da belirttiğim gibi. Sistemim eski bir sistem İ3-2100 işlemcim 4x2 1333mhz ramim var. Operaya alışık olduğum için başka bir tarayıcı kullanmıyorum. Kullansam da bir şey değişeceğini düşünmüyorum açıkcası. Opera arada sırada çok feci bir şekilde kasıyor. Sekme değiştirirken, Youtube üzerinden video açarken vb. İşlemcimi değiştiremem fakat şu anda 8 gb 1333mhz ram buldum uygun bir fiyata. 8x1+4x1 şeklinde ram yapmayı düşünüyorum. Bu bilgisayarımı (işlemcimi) biraz olsun rahatlatır mı ? Yoksa boşa masraf mı ? (Sata ssd mevcut bilgisayarımda)

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Ram yükseltmesi bilgisayarı rahatlatabilir evet. Ama ondan önce tarayıcının önbelleğini temizlemeyi deneyin, büyük ihtimalle çözecektir. (Şifreler oturumlar silinebilir) Eğer geçmezse brave veya opera mini yükleyin. Daha az sistem istiyorlar.

Son düzenleme:

Onur.kyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim hocam. Brave gerçekten çok işimi gördü. Bakalım uzun kullanımda neler olacak.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Teşekkür ederim hocam. Brave gerçekten çok işimi gördü. Bakalım uzun kullanımda neler olacak.
Rica Ederim. Özellikle reklam engelleme başarısından kesinlikle menünün kalacaksınız. Açık ara en iyisi.

Top Bottom