🔥İndirim 🔥🔥 Opp Masa Üstü Vantilatör FT23 25W 23 cm 499,90 TL + 7 taksit 🔥🔥

Çok övdünüz alasım geldi. Sadece hepsipayle alınıyor garip

Ben özelliğe bakmadan direkt satın aldımda aklımda bir soru var. Bu vantilatör gördüğüm üzere sağ sola dönebiliyor. Pekii yukarıya aşağıya doğru ayar verebiliyor muyuz? Masamda yer yok. Masamın yanında hafif yüksek dolap var onun üstüne koymayı düşünüyorum.

Ben özelliğe bakmadan direkt satın aldımda aklımda bir soru var. Bu vantilatör gördüğüm üzere sağ sola dönebiliyor. Pekii yukarıya aşağıya doğru ayar verebiliyor muyuz? Masamda yer yok. Masamın yanında hafif yüksek dolap var onun üstüne koymayı düşünüyorum.
Evet verebiliyorsun. Sağa sola kendi hareket ediyor, aşağı yukarı sen ayarlayıp sabitliyorsun

Sesli çalışıyor diyenlerden öğrenmek isterim. Ne kadar ses var? Masa vantilatörleri kadar mı? Çok masa vantilatörü denedim. Kivi onların içinde en performanslı olandı. Onun da 30cm çapında yapısı vardı.O da baya ses yapıyordu.

Sesli çalışıyor diyenlerden öğrenmek isterim. Ne kadar ses var? Masa vantilatörleri kadar mı? Çok masa vantilatörü denedim. Kivi onların içinde en performanslı olandı. Onun da 30cm çapında yapısı vardı.O da baya ses yapıyordu.
Benim masa vantilatorümle aynı seste (efn600)

1000013860.webp

Kupon olmayınca gittim mağazadan aldım direkt, puan muan hiç bahsetmedi sormadım ben de 600e tek çekim aldım.
Konu sahibine @freygasm teşekkür ederim.

Aşırı yüksek sesli değil ama gücü çok fazla bence 1. kademesi daha düşük olsa iyi olurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,530
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri