Bilmiyorum, yaklaşık 2 ampul kadar harcar güncel elektrik kwh fiyatlarına bakıp günde kabaca kaç saat çalıştıracağını hesap edip yaklaşık bi fiyat bulabilirsin.Yani kaç lira elektrik yakar kaba hesapla
Evet verebiliyorsun. Sağa sola kendi hareket ediyor, aşağı yukarı sen ayarlayıp sabitliyorsunBen özelliğe bakmadan direkt satın aldımda aklımda bir soru var. Bu vantilatör gördüğüm üzere sağ sola dönebiliyor. Pekii yukarıya aşağıya doğru ayar verebiliyor muyuz? Masamda yer yok. Masamın yanında hafif yüksek dolap var onun üstüne koymayı düşünüyorum.
Benim masa vantilatorümle aynı seste (efn600)Sesli çalışıyor diyenlerden öğrenmek isterim. Ne kadar ses var? Masa vantilatörleri kadar mı? Çok masa vantilatörü denedim. Kivi onların içinde en performanslı olandı. Onun da 30cm çapında yapısı vardı.O da baya ses yapıyordu.
Bende mağazadan alacaktım bulunduğum konumdaki mağaza kapatılmış geçen hafta intte numara duruyor ama koçtaşın haritalarda mağaza gözükmüyor.Ondan kargo bekliyoruz.Alıntıyı görüntüle
Kupon olmayınca gittim mağazadan aldım direkt, puan muan hiç bahsetmedi sormadım ben de 600e tek çekim aldım.
Konu sahibine @freygasm teşekkür ederim.
Aşırı yüksek sesli değil ama gücü çok fazla bence 1. kademesi daha düşük olsa iyi olurduSesli çalışıyor diyenlerden öğrenmek isterim. Ne kadar ses var? Masa vantilatörleri kadar mı? Çok masa vantilatörü denedim. Kivi onların içinde en performanslı olandı. Onun da 30cm çapında yapısı vardı.O da baya ses yapıyordu.
Rica ederim, hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
Kupon olmayınca gittim mağazadan aldım direkt, puan muan hiç bahsetmedi sormadım ben de 600e tek çekim aldım.
Konu sahibine @freygasm teşekkür ederim.