İyi akşamlar dilerim herkese oppo a74 almayı düşünüyorum. Bütçem 4000TL telefondan cok oyun oynayan birisi değilim. Batarya benim için önemli. İnstagramda gezinirken donma falan olur mu düşünceleriniz bekliyorum.
Güzel telefona benziyor fakat bütçemi aşıyor.Söylediğin telefonu bilmiyorum lakin ben OPPO Reno5 Lite kullanıyorum 5 aydır harika batarya olsun vs çok iyi
Evet 600 TL aşıyor biraz beklersen almanı tavsiye ederimGüzel telefona benziyor fakat bütçemi aşıyor.
İnstagramda falan dolaşırken donma gibi bir sıkıntısı yok değil mi?Kardeşim kullanıyor memnun ama o ilk çıktığı zamanlarda aldı fiyat olarak şimdi bişey diyemem
Hayır olmuyor akıcı sosyal medyadaİnstagramda falan dolaşırken donma gibi bir sıkıntısı yok değil mi?
Pubg falan oynatır mı?Hayır olmuyor akıcı sosyal medyada
Kardeşim oyun oynayan biri değil sadece sosyal medya ve fotoğraf kullanır onada yorum yapamayacağımPUBG falan oynatır mı?
Bataryası hakkında ne düşünüyor kardeşinizKardeşim oyun oynayan biri değil sadece sosyal medya ve fotoğraf kullanır onada yorum yapamayacağım
Çok iyi bir deneyim sunamaz. Oyun ayarlarında yüksek kare hızı destekliyor. Bu da 30fps demek.PUBG falan oynatır mı?
Bataryası 5000mAh gayet yeterli.Bataryası hakkında ne düşünüyor kardeşiniz
M32 çok daha mantıklı.
5000 gayet yetiyor bana benim telde 5000mh lik onada yetiyorBataryası hakkında ne düşünüyor kardeşiniz