Neler Yeni

Oppo realme Band Akıllı Bileklik nasıldır?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Annecik

80+ Bronze
Kötü knk. Kardeşim kullanıyor.
Realme arayüzü kötü. Bilekliğin dokunmatiği yok. Bileklik yavaş çalışıyor.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Annecik

80+ Bronze
Paranı biriktirmeni öneriririm. Mi band 5 bi ara 200 tl olmuştu hala öylemi bilmiyorum. Hepsiburada da yeni üye olunca 50 tl indirim uygulanıyor, 150 tl ye denk geliyor mi band 5.

Eğer illaki almak istiyorsan,mi band 4c veya sorduğun realme bandı alabilirsin. Ama yeniden söylüyorum bence paranı biriktir,spor dışında pek bir artısı yok bilekliklerin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paranı biriktirmeni öneriririm. Mi band 5 bi ara 200 TL olmuştu hala öylemi bilmiyorum. Hepsiburada da yeni üye olunca 50 TL indirim uygulanıyor, 150 TL ye denk geliyor mi band 5.

Eğer illaki almak istiyorsan,mi band 4c veya sorduğun realme bandı alabilirsin. Ama yeniden söylüyorum bence paranı biriktir,spor dışında pek bir artısı yok bilekliklerin.
Edit:mi band 5 250 tl olmuş:confused:

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paranı biriktirmeni öneriririm. Mi band 5 bi ara 200 TL olmuştu hala öylemi bilmiyorum. Hepsiburada da yeni üye olunca 50 TL indirim uygulanıyor, 150 TL ye denk geliyor mi band 5.

Edit:mi band 5 250 TL olmuş:confused:
Hocam önerin için teşekkürler. Ancak bütçemi aşıyor gerçekten. Saati göstersin gelen mesajlar gözüksün yeter benim için.

Annecik

80+ Bronze
Hocam önerin için teşekkürler. Ancak bütçemi aşıyor gerçekten. Saati göstersin gelen mesajlar gözüksün yeter benim için.
Realme band alın. O fiyatta en iyisi o gibi.

Her ne kadar içim elvermesede...

Şimdiden hayırlı olsun.

Edit:mi band 5 250 TL olmuş:confused:
konuyla alakasız olucak ama honor band nasıldır

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
mi band 5 geçen gün donanım arşivivn attığı story'le beraber 140 tl'ye düştü. hepsiburadanın verdiği kodla. mi band 5 alın ucuz teknolojiler maalesef çabuk çöp oluyor. zorlayın bütçeyi. sonrasında memnun kalın

ayrıca gelişmiş özellikler barındırmayan bir bilekliğe gerçekten ihtiyacınız var mı bunu düşünün.

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
6 hocam
birde huawei band 6 ile arasında ne fark var
Huawei Band 6' da 96 spor modu varken, Honor Band 6' da 10 adet bulunuyor. Huawei Band 6 24 saat SpO2 ölçümü yapabiliyorken, bu işlem Honor Band 6 ile manuel olarak yapılabiliyor.

Huawei Band 6' da 96 spor modu varken, Honor Band 6' da 10 adet bulunuyor. Huawei Band 6 24 saat SpO2 ölçümü yapabiliyorken, bu işlem Honor Band 6 ile manuel olarak yapılabiliyor.
Ayrıca ikisinden birini düşünüyorsanız üstüne katma şansınız varsa Huawei Watch Fit öneririm. AOD ve GPS özelliğiyle öne çıkıyor.

Top Bottom