2300 max , 720p konusu eksi bir taraf lakin 720p diye vazgeçmem sanırım telefondan bu fiyat bandındaGenel olarak güzel bir cihaz sizi üzbilecek tek konus 720p ekranı olabilir. Tam bütçe söylerseniz başka modellerde önerebiliriz.
linkini atabilir misin bulamadım sitelerde görsem düşünebilirdim300 lira daha fark vererek 6gb Ram 128gb hafızalı ve daha iyi işlemciye sahip gm 21 pro almak daha mantıklı olur. Bataryası da 5000mah bundan kalır yanı yok yani yerinde olsam boyle yapardim ayrica gm21 proda 1080p bir aydaha biriktir bunu al
linkini atabilir misin bulamadım sitelerde görsem düşünebilirdim
forum.donanimarsivi.com
linkini atabilir misin bulamadım sitelerde görsem düşünebilirdim
Knk zam gelmiş xkendidnsisjslinkini atabilir misin bulamadım sitelerde görsem düşünebilirdim
Genel olarak güzel bir cihaz sizi üzbilecek tek konus 720p ekranı olabilir. Tam bütçe söylerseniz başka modellerde önerebiliriz.
Bir şey sormak istiyorum. Bugün realme c25 telefon aldım. Realme nin kendi sitesinden imei sorgulaması yaptım. İmei numarası kayıtlı fakat alt tarafta aktivasyon tarihi yazıyor. Yeni aldığım telefonun aktivasyon tarihi 24 /08/2021 olarak gözüküyor yani 3 ay önce aktif edilmiş. Realme müşteri hizmetlerini aradım bana hat takılıp aktif edildiğini söylediler. Bu telefonun çıkış tarihide aktivasyon tarihinden bir gün önce veya sonra olarak internet teki haberlerde, sitelerde çıkıyor. Telefon acaba fabrikadan çıkışta test edildiği için mi öyle gözüküyor yoksa kullanılmış olabilir mi?
Genel olarak güzel bir cihaz sizi üzbilecek tek konus 720p ekranı olabilir. Tam bütçe söylerseniz başka modellerde önerebiliriz.
Merhaba arkadaşlar bugün realme c25 telefon aldım. Realme nin kendi sitesinden imei sorgulaması yaptım. İmei numarası kayıtlı fakat alt tarafta aktivasyon tarihi yazıyor. Yeni aldığım telefonun aktivasyon tarihi 24 /08/2021 olarak gözüküyor yani 3 ay önce aktif edilmiş. Realme müşteri hizmetlerini aradım bana hat takılıp aktif edildiğini söylediler. Bu telefonun çıkış tarihide aktivasyon tarihinden bir gün önce veya sonra olarak internet teki haberlerde, sitelerde çıkıyor. Telefon acaba fabrikadan çıkışta test edildiği için mi öyle gözüküyor yoksa kullanılmış olabilir mi?Bir
Poco M3 - Redmi Note 9 ve TCL 10L daha güzel bir seşim olacaktır.
Ama maks bütçeni söyleyebilirsen arkadaşında dediği gini 2500 bandında çok güzel cihazlar var.
Post automatically merged:
Ayrıca şu konuyada bir bakabilirsin Poco m3 gibi bir kaç cihaz daha eklemeyi düşünüyorum.
Bir şey sormak istiyorum. Bugün realme c25 telefon aldım. Realme nin kendi sitesinden imei sorgulaması yaptım. İmei numarası kayıtlı fakat alt tarafta aktivasyon tarihi yazıyor. Yeni aldığım telefonun aktivasyon tarihi 24 /08/2021 olarak gözüküyor yani 3 ay önce aktif edilmiş. Realme müşteri hizmetlerini aradım bana hat takılıp aktif edildiğini söylediler. Bu telefonun çıkış tarihide aktivasyon tarihinden bir gün önce veya sonra olarak internet teki haberlerde, sitelerde çıkıyor. Telefon acaba fabrikadan çıkışta test edildiği için mi öyle gözüküyor yoksa kullanılmış olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar bugün realme c25 telefon aldım. Realme nin kendi sitesinden imei sorgulaması yaptım. İmei numarası kayıtlı fakat alt tarafta aktivasyon tarihi yazıyor. Yeni aldığım telefonun aktivasyon tarihi 24 /08/2021 olarak gözüküyor yani 3 ay önce aktif edilmiş. Realme müşteri hizmetlerini aradım bana hat takılıp aktif edildiğini söylediler. Bu telefonun çıkış tarihide aktivasyon tarihinden bir gün önce veya sonra olarak internet teki haberlerde, sitelerde çıkıyor. Telefon acaba fabrikadan çıkışta test edildiği için mi öyle gözüküyor yoksa kullanılmış olabilir mi?300 lira daha fark vererek 6gb Ram 128gb hafızalı ve daha iyi işlemciye sahip gm 21 pro almak daha mantıklı olur. Bataryası da 5000mah bundan kalır yanı yok yani yerinde olsam boyle yapardim ayrica gm21 proda 1080p bir aydaha biriktir bunu al