Zexius
80+ Bronze
Honor 90 modelini almayı düşünüyorum fakat hayatım boyunca samsung telefon haricinde başka bir markanın başka bir yazılıma ait telefonunu kullanmadım honor markasını az çok araştırdım ve bilinen öyle abidik gubudik bir marka olmadığını öğrendim buraya kadar hiçbir sıkıntı yok lakin bazı sorularım var birincisi bu cihazın yazılım konusunda yeterli mi? başarılı mı yazılımı çok ramı bataryayı sömürüyor mu? ve en önemlisi arka tarafı ısınıyormu zamanında belki bilenleriniz bilir a25 bir cihaz almıştım incehesaptan telefonun arka tarafı bildiğiniz alev alıyordu ve parmak izi bırakıyordu exynos işlemcili hiç bir telefon kullanmamıştım ilk kullanışımdada hiç memnun kalmadım zamanında a23 cihaz kullanıyordum snapdragon işlemciliydi telefonla ne kadar video izlersem izleyeyim ne kadar oyun oynarsam oynayayım hiç ısınmazdı snapdragon işlemcileri bu konuda başarılı buluyorum ve honor 90 modelinde de snapdragon gen 7 1.nesil işlemci kullanılıyor sanırım ben öyle oyun oynayan bir insan değilim sadece brawl stars crash royal vb ufak tefek oyunlar oynayan bir insanım oda arada oyunlarımı zaten telefonda değil bilgisayarda oynarım çünkü telefonu oyun oynamak için kullanan bir insan değilim fotoğraf konusuna gelirsek cihazın herşeyi okey on numara felan ama OİS desteğinin olmaması şahsen beni çok büyük bir hayal kırıklığına uğrattı ve şunuda sormak istiyorum OİS olmaması büyük bir eksi mi? OİS yerine titremeyi engelleyecek herhangi bir teknoloji yok mu bu cihazda ve yine dediğim gibi honor 90 modeli başarılı bir model mi? çünkü tekrar bir telefon alıp memnun kalmayıp iade süreciyle uğraşmak istemiyorum incehesapla az kalsın tüketici hakem heyetlik oluyordum o yüzden iyi ve kesin bir seçim yapmak istiyorum bu cihaz beni üzer mi gelecek vaadede saygılarımla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bütçede de zaten pekte bir seçeneğim yok gibi bütçe zorlayarak honor 90 modelini ucu ucuna alabilirim a35 a55 gibi modeller yine exynos işlemci kullanıyor ve exynos işlemciler benden uzak olsun kafasındayım ayrıca samsung çok cimri bir marka olduğu için o telefona birde 500 lira sarj aleti ödeyecek kadar bütçem olmadığından honor 90 alıp geçsemmi diye düşünüyorum kutunun içinden bir tek kulaklık çıkmıyor oda benim için önemli değil bende var zaten.Honor 90 modelini almayı düşünüyorum fakat hayatım boyunca samsung telefon haricinde başka bir markanın başka bir yazılıma ait telefonunu kullanmadım honor markasını az çok araştırdım ve bilinen öyle abidik gubudik bir marka olmadığını öğrendim buraya kadar hiçbir sıkıntı yok lakin bazı sorularım var birincisi bu cihazın yazılım konusunda yeterli mi? başarılı mı yazılımı çok ramı bataryayı sömürüyor mu? ve en önemlisi arka tarafı ısınıyormu zamanında belki bilenleriniz bilir a25 bir cihaz almıştım incehesaptan telefonun arka tarafı bildiğiniz alev alıyordu ve parmak izi bırakıyordu exynos işlemcili hiç bir telefon kullanmamıştım ilk kullanışımdada hiç memnun kalmadım zamanında a23 cihaz kullanıyordum snapdragon işlemciliydi telefonla ne kadar video izlersem izleyeyim ne kadar oyun oynarsam oynayayım hiç ısınmazdı snapdragon işlemcileri bu konuda başarılı buluyorum ve honor 90 modelinde de snapdragon gen 7 1.nesil işlemci kullanılıyor sanırım ben öyle oyun oynayan bir insan değilim sadece brawl stars crash royal vb ufak tefek oyunlar oynayan bir insanım oda arada oyunlarımı zaten telefonda değil bilgisayarda oynarım çünkü telefonu oyun oynamak için kullanan bir insan değilim fotoğraf konusuna gelirsek cihazın herşeyi okey on numara felan ama OİS desteğinin olmaması şahsen beni çok büyük bir hayal kırıklığına uğrattı ve şunuda sormak istiyorum OİS olmaması büyük bir eksi mi? OİS yerine titremeyi engelleyecek herhangi bir teknoloji yok mu bu cihazda ve yine dediğim gibi honor 90 modeli başarılı bir model mi? çünkü tekrar bir telefon alıp memnun kalmayıp iade süreciyle uğraşmak istemiyorum incehesapla az kalsın tüketici hakem heyetlik oluyordum o yüzden iyi ve kesin bir seçim yapmak istiyorum bu cihaz beni üzer mi gelecek vaadede saygılarımla.