Neler Yeni

Android Oppo reno 2z almayi düşünüyorum kullanişlimidir performansi nasıldır?

Eminaltun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emin altunkaya
Arkadaşlar 2500-3300 tl arasi telefon alacagim ve bunun için oppo reno 2z telefonu hosuma gitti eğer bu telefonu olan varsa veya bilen biri varsa telefonun ısınma,batarya ömrü,oyun performansi vb. hakkında bilgi verebilirmi lütfen?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Survivor izlerken bir anda karşınıza çıkıp size cazip gelen "Oppo" tahmin ettiğiniz gibi iyi bir marka değil. Babam dahil çok şikayetçisi var ve zaten ben dayanamayıp sattım ve İphone 6 kullanan babama 6s aldım tekrar. O fiyat aralığında Xiaomi Redmi Note 8 Pro alabilirsiniz kardeşime aldım ve gayet güzel telefon. İstediğin kadar yük binsin telefonun şarjı bana mısın demiyor ve bunu demezken ısınmıyor bile.

Son düzenleme:

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Survivor izlerken bir anda karşınıza çıkıp size cazip gelen "Oppo" tahmin ettiğiniz gibi iyi bir marka değil. Babam dahil çok şikayetçisi var ve zaten ben dayanamıp sattım ve İphone 6 kullanan babama 6s aldım tekrar. O fiyat aralığında Xiaomi Redmi Note 8 Pro alabilirsiniz kardeşime aldım ve gayet güzel telefon. İstediğin kadar yük binsin telefonun şarjı bana mısın demiyor ve bunu demezken ısınmıyor bile.
Gerçekten xiaomi daha mantıklı olur amcamda oppo vardı oyun oynarken cayır cayır yanıyordu

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Arkadaşlar 2500-3300 TL arasi telefon alacagim ve bunun için oppo reno 2z telefonu hosuma gitti eğer bu telefonu olan varsa veya bilen biri varsa telefonun ısınma,batarya ömrü,oyun performansi vb. hakkında bilgi verebilirmi lütfen?
Kendim kullaniyorum hatta şuan ondan yazıyorum güzel bir telefon kamerası vs gayet iyi oyun performansları olarak yeterli her oyunu yüksekte açıyorum 128gb depolama fazlasıyla yetiyor dizi vs video izlemek gerçekten eğlenceli özellikle netflixten izlemek şarj konusunda tüm gün gidiyor ve 20w şarj aleti ile geliyor 30 dakika %50 şarjı doluyor bazen şarja takıp oyun oynarken bir bakıyorum %80 dolmus diyorum ne ara doldu bu kadar 😂

Eminaltun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emin altunkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendim kullaniyorum hatta şuan ondan yazıyorum güzel bir telefon kamerası vs gayet iyi oyun performansları olarak yeterli her oyunu yüksekte açıyorum 128gb depolama fazlasıyla yetiyor dizi vs video izlemek gerçekten eğlenceli özellikle netflixten izlemek şarj konusunda tüm gün gidiyor ve 20w şarj aleti ile geliyor 30 dakika %50 şarjı doluyor bazen şarja takıp oyun oynarken bir bakıyorum %80 dolmus diyorum ne ara doldu bu kadar 😂
Iyi ozmnda biri çok isiniyor yazmis o konuda ne düşünüyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Survivor izlerken bir anda karşınıza çıkıp size cazip gelen "Oppo" tahmin ettiğiniz gibi iyi bir marka değil. Babam dahil çok şikayetçisi var ve zaten ben dayanamayıp sattım ve İphone 6 kullanan babama 6s aldım tekrar. O fiyat aralığında Xiaomi Redmi Note 8 Pro alabilirsiniz kardeşime aldım ve gayet güzel telefon. İstediğin kadar yük binsin telefonun şarjı bana mısın demiyor ve bunu demezken ısınmıyor bile.
Xiaomi sevemedim ben ya arayüzü fln kötü geldi bana bide herkezde var oyüzden pek hosnut deilim xiaomi almiyicam galiba

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Iyi ozmnda biri çok isiniyor yazmis o konuda ne düşünüyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi sevemedim ben ya arayüzü fln kötü geldi bana bide herkezde var oyüzden pek hosnut deilim xiaomi almiyicam galiba
Dostum oyun oynarken ısınıyor doğru ama o kadar değil ısınıyor ama seni rhaatsiz etmiyor sadece oyun oynarken ısınıyor ama dediğim gibi fazla ısınmıyor rahatsız etmiyor

Top Bottom