Neler Yeni

Yardım Oppo reno 4pro alınır mı? ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Sercan Korkmaz
Bütçe
6000
Oppo reno 4 pro alınır mı? arkadaşlar 6000 TL trendyolda 26 dakikada %100 şarj oluyor o özelliğini beğendim birde kavisli amoledmis yada bu fiyata daha iyisi ne vardir ne öneriyorsunuz

HasanA66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan Açıkgöz
Oppo reno 4 pro alınır mı? arkadaşlar 6000 TL trendyolda 26 dakikada %100 şarj oluyor o özelliğini beğendim birde kavisli amoledmis yada bu fiyata daha iyisi ne vardir ne öneriyorsunuz
Alınır bence Bende Reno 5 kullanıyorum memnunum

şahin doğan

80+ Platinum
fiyatına göre işlemcisi çok ama çok düşük kamera tarafında fotoğraf ve video kalitesini bilmiyorum ama 4k 60 fps olmaması üzücü batarya ve ekran tarafı iyi gözüküyor 90hz yerine 120 olabilirmiş 6000 tl edecek bir cihaz değil

Srdrdnsmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serdar Danışman
fiyatına göre işlemcisi çok ama çok düşük kamera tarafında fotoğraf ve video kalitesini bilmiyorum ama 4k 60 fps olmaması üzücü batarya ve ekran tarafı iyi gözüküyor 90hz yerine 120 olabilirmiş 6000 TL edecek bir cihaz değil
Şuan güncel olarak kullanıyorum işlemcisi yazılımını güzel optimize etmişler Allah var yağ gibi her oyunda akıyor ayrıca işlemcisi düşük bir işlemci değil SD 720g günümüzde hala daha güçlü bir işlemci .olumsuz yanlarına gelirsek stok kamerası berbat derecede kötü .on kamerası zaten içler acısı .gcam indirince ise telefon bambaşka boyut kazanıyor gcam 7.3 yükledim gece modundan düşük ışığa ön kamera selfisine kadar çok çok iddialı bir model haline geliyor fakat şuan 6 bin TL fiyatı ile dönüp bakacağım modeller arasına dahi girmez .ben 4450 ye indirimden 20 gün önce aldım .şuan bu fiyata s20 fe snapdragon 128 GB modelleri satılıyor geçende 6500 tlydi .

şahin doğan

80+ Platinum
Şuan güncel olarak kullanıyorum işlemcisi yazılımını güzel optimize etmişler Allah var yağ gibi her oyunda akıyor ayrıca işlemcisi düşük bir işlemci değil SD 720g günümüzde hala daha güçlü bir işlemci .olumsuz yanlarına gelirsek stok kamerası berbat derecede kötü .on kamerası zaten içler acısı .gcam indirince ise telefon bambaşka boyut kazanıyor gcam 7.3 yükledim gece modundan düşük ışığa ön kamera selfisine kadar çok çok iddialı bir model haline geliyor fakat şuan 6 bin TL fiyatı ile dönüp bakacağım modeller arasına dahi girmez .ben 4450 ye indirimden 20 gün önce aldım .şuan bu fiyata s20 fe snapdragon 128 GB modelleri satılıyor geçende 6500 tlydi .
fiyatına göre işlemcisi düşük dedim zaten :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Sercan Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İphone se aldım

Top Bottom