Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Sizce Alınır mı ? 3300TL'ye daha iyisi var mı ?
tam bütçeniz nedir hocam?Sizce Alınır mı ? 3300TL'ye daha iyisi var mı ?
3300 Civarı , Max 100 tl daha artar.tam bütçeniz nedir hocam?
reno 5 lite alabilirsiniz daha iyisini bulamadım3300 Civarı , Max 100 TL daha artar.
Teşekkürler , bizde öyle düşünüyorduk sağolun.reno 5 lite alabilirsiniz daha iyisini bulamadım
Hocam şuanda sağlam bi indirim var poco x3 pro da limiti biraz daha zorlayıp onu alın gayet iyi bir cihazSizce Alınır mı ? 3300TL'ye daha iyisi var mı ?
3500tl zorlasanız
POCO X3 Pro 128GB Bronz Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
POCO X3 Pro 128GB Bronz Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yazılım Sorunları Olduğu Söyleniyor , Ayrıca Telefonda Oyun Oynanmayacak , Günlük Kullanım İçin Alınacak.Hocam şuanda sağlam bi indirim var poco x3 pro da limiti biraz daha zorlayıp onu alın gayet iyi bir cihaz
hocam yazılımı çok kötü poco nun3500tl zorlasanız
POCO X3 Pro 128GB Bronz Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
POCO X3 Pro 128GB Bronz Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ayn yazılımı çok kötü hocam alınmazYazılım Sorunları Olduğu Söyleniyor , Ayrıca Telefonda Oyun Oynanmayacak , Günlük Kullanım İçin Alınacak.
hocam ben poco almayı düşünüyordum da ne gibi yazılımsal kötülüğü var açıklarsanız sevınırımhocam yazılımı çok kötü poco nun
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayn yazılımı çok kötü hocam alınmaz
stabilizite (umarım doğru yazmışımdır)sorunları varhocam ben poco almayı düşünüyordum da ne gibi yazılımsal kötülüğü var açıklarsanız sevınırım