Slyleight 80+ Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 428 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 348 Konum York, United Kingdom İsim Sly 10 Mart 2021 #15 İstediğini yap, boş iş gibi görünebilir ama önemli olan senin kararın; Aldığında mutlu olucaksan al, hayat senin hayatın, kararlar da tamamen sana ait.
İstediğini yap, boş iş gibi görünebilir ama önemli olan senin kararın; Aldığında mutlu olucaksan al, hayat senin hayatın, kararlar da tamamen sana ait.
R ResatColak 80+ Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 38 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Reşat Çolak 10 Temmuz 2022 #16 Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek melih abuaf yazmış: Ben seviyorum ama para verilmez. Bir tane mod vardı onu indirerek bedavadan yapabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Hangi mod o?
melih abuaf yazmış: Ben seviyorum ama para verilmez. Bir tane mod vardı onu indirerek bedavadan yapabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Hangi mod o?
Fradue 80+ Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 206 10 Temmuz 2022 #17 ResatColak yazmış: Hangi mod o? Devamı için tıklayın... niye hortlattın ki