Eğer kaliteli bir markanın ürünü ise kesinlikle optik...Merhabalar optik swich ile mekanik swich'in farkları nelerdir? Hangisini tercih etmeliyim?
Rampage ultimate tavsiye edermisin?Eğer kaliteli bir markanın ürünü ise kesinlikle optik...
Peki tavsiyen varmı?O modeline göre de değişebilir. Rampage'in bir klavyesinde optik switchler vardı, Razer'ın da optik switchleri var, switchler karşılaştırılabilir ama Razer'ın bir klavyesi ile Rampage'in klavyesini karşılaştırmak biraz garip olur.
Valla bildiğim pek bir optik switchli klavye yok. Rampage'inki R6 Plus olması lazım, Razer'ın da Huntsman serisinde optik switchler var.Peki tavsiyen varmı?
Hocam bende Rampage Ultimate alacaktım.Rampage ultimate tavsiye edermisin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki tavsiyen varmı?
Bende onu almayı düşünüyorum ama kalite hissi nasıl acaba gacır gucur diyorlar bazıları ama sence iyi mi??Hocam bende Rampage Ultimate alacaktım.
Başta n11 den aldım 1 ay ürünüm bekletildi ve iade ettim.
Trendyol'dan aldım aynı kargo firmasına verildi ve 2 ay sonra para iadesi yapıldı yasal işlem başlatılarak.
İyiki de gelmemiş.
Bir arkadaş önermemişti ve black switch benim için kötü bir seçimdi.
Şuıan Gamepower Saber RGB kullanıyorum gayette memnunum...
Hocam kullanmadığım için bir şey söylemem yanlış olur.Bende onu almayı düşünüyorum ama kalite hissi nasıl acaba gacır gucur diyorlar bazıları ama sence iyi mi??
Deneyimledin klavye gayet güzelRampage ultimate tavsiye edermisin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki tavsiyen varmı?
Saber rgb den bahsediyorum hocam şuan kullanıyorum demişsiniz yaHocam kullanmadığım için bir şey söylemem yanlış olur.
Ama o kadar para vermişken güzel bir ürün almanızı öneririm.
Ayrıca oynadığınız oyun türlerine göre switch almanız daha avantajlı olur.
Genelde FPS oyunları oynuyorsanız ve çokta ses çıkarmayan bir klavye istiyorsanız red switch, moba tarzı oyunlar oynuyorsanız ve ses problem değilse blue switch almanız daha efdaldir.