Neler Yeni

Yardım Örgü kablo ne kadar önemli ?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
gamenote h2016d kulaklığı alacağım ama kulaklığın kablo yapısı örgü değilmiş örgü olmaması ne gibi sorunlar çıkarır ?
normal kablo olamsının ne gibi eksileri var ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Evil Belief , @kadiks
bence düz kablo daha iyi corsair hs50pro kullanıyorum normal plastik kalo sürekli ıstırıyorum tabi öyle fazla ıstırmıyom hiçişe olmadı ama faremin kablosu örgü heryeri soyuldu

Tre-x

80+ Silver
Varsa monitörde monitöre ya da hoparlöre baglayabilirsin kasa ne alaka çözemedim doğrusu
monitörümde vga ve güç gişiri dışında giriş yok usb ve 3.5 mm lik girişler kasada mevcut arkadaş temiz kullan kıvrılma falan olmasın demişti başka giriş olmadığı için mecburen usb ve 3.5 mm lik girişi kasaya takacağım kasamın bana uzaklığı 60 cm falan kulaklık kablosu 1.70 cm aradaki 1.10 cm lik fazlalıkta kıvrılma veya katlanma illa olabilir belki onu nasıl engellerim diye sormuştum
( biraz uzun oldu ama .d )

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
gamenote h2016d kulaklığı alacağım ama kulaklığın kablo yapısı örgü değilmiş örgü olmaması ne gibi sorunlar çıkarır ?
normal kablo olamsının ne gibi eksileri var ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Evil Belief , @kadiks
Kullanıma bağlı. Uzun zamandır örgü kullanıyorum ama alırken illa da örgü olsun diye almıyorum. Aldığım malzemeleri özenle kullandığım zaman örgü ile aynı zamanda gidiyor.

Normal olmasının pek bir eksiği yok bana sorarsan. Kablo kalın olduktan sonra iyi.
Hatta örgünün mouse vs de eksisi bile var. Masaya falan takılıyor.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
monitörümde vga ve güç gişiri dışında giriş yok usb ve 3.5 mm lik girişler kasada mevcut arkadaş temiz kullan kıvrılma falan olmasın demişti başka giriş olmadığı için mecburen usb ve 3.5 mm lik girişi kasaya takacağım kasamın bana uzaklığı 60 cm falan kulaklık kablosu 1.70 cm aradaki 1.10 cm lik fazlalıkta kıvrılma veya katlanma illa olabilir belki onu nasıl engellerim diye sormuştum
Kasayı yaklaştır kanka klasik düz kafa :D

Onur Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Onur Koç
kesinlikle ve kesinlikle örgüden vazgeçme su an gamepower magnus v2den yazıyorum kasa bana da yakın kıvrıla kıvrıla çok kötü oldu kulaklık mikrofonu çalışmıyor ucuz yollu kulaklık bakıyorum su an

Tre-x

80+ Silver
kesinlikle ve kesinlikle örgüden vazgeçme su an gamepower magnus v2den yazıyorum kasa bana da yakın kıvrıla kıvrıla çok kötü oldu kulaklık mikrofonu çalışmıyor ucuz yollu kulaklık bakıyorum su an
@Mert Özkaya ne düşünüyorsunuz hocam bu yorum hakkında?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_