Ben oynadım 2d oyun ama güzel, müzikleri sarıyor.Ori Will of the Wisps almayı düşündüm. Meğer önceki oyunu da varmış. Önceki oyunun alınmasına gerek var mı, nasıldır?
İkisi de harika oyunlar. İkinci oyun daha iyi tabi. Hikaye devam ediyor.
İkinci oyunu kesin alacağım da acaba biri almasam mı alsam mı diye kararsızlığa düştüm.Ben oynadım 2d oyun ama güzel, müzikleri sarıyor.
Ben bir oyunu özellikle oynamak istemem genelde. Yani rdr 2 yi görürüm aaa bunu kesin oynamalıyım derim ama misal bu oyunu öyle öyle oynamak istemiyorum. Çok sevildiği için baktım şans vermek istedim.Istersen oynayabilirsin
Kes!Sen bence oyun alma.
Kesersem hiçbir sütur tutmaz o yarayı.Ben bir oyunu özellikle oynamak istemem genelde. Yani rdr 2 yi görürüm aaa bunu kesin oynamalıyım derim ama misal bu oyunu öyle öyle oynamak istemiyorum. Çok sevildiği için baktım şans vermek istedim.
İki cepte ama bire de zaman harcanmalı mı acep?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kes!
Hikayeleri bağlantılı. Eğer hikayeler umurumda değil diyorsan ikinci oyunla başlayabilirsin.
Tavsiyem önce birinci oyunu sonra ikinci oyunu oynaman olacaktır.
Toplamda 14-15 saatlik bir oynanışı var iki oyunun toplamı.
Hocam tek olay para değil. Yani paranın şöyle bir önemi var bende : oyunu aldım oynadım. Beğenmedim. O oyun öyle kütüphanede kalacak. Ben bir şeye para vermişsem mutlaka kullanım içinde olmalıdır. Yani harcadığım zamanda değer mi?Hocam ben ikisini de bitirdim. 1'den 2'ye geçince resmen çağ atlanmış diyorum. Görsel kalitesi ikisinin de çok iyi fakat oynanış kısmında 1. oyunda sığ bir oynanış var. Fakat 2. oyunda cidden her anlamda bosslar yetenekler hikaye süper diyebilirim. Ben yerinizde olsam 1.'ye de bakmaya çalışırdım çok ucuz çünkü.
Niye bunu tavsiye ediyorsunuz hikayeler çok önemli değilse? Çünkü bu oyunlarda hikayeler sadece bir maşa imiş. Araç...Tavsiyem önce birinci oyunu sonra ikinci oyunu oynaman
'Hikayeleri umursamıyorum' diyorsan oynamana gerek yok. Oyunun hikayesi önemsiz değil.Niye bunu tavsiye ediyorsunuz hikayeler çok önemli değilse? Çünkü bu oyunlarda hikayeler sadece bir maşa imiş. Araç...
Hayır baymaz. Hatta birinci oyundan ikinci oyuna geçince çok daha iyi oluyor.Sorunun özü şu : Birinci oyun bayar mı?