Neler Yeni

Ori Blind Forest oynanmalı mı?

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
İkinci oyunu kesin alacağım da acaba biri almasam mı alsam mı diye kararsızlığa düştüm.
İkinci oyunu oyna geçebilirsin. Kat kat daha iyi. Vaktini başka oyuna harcarsın.

NespaY

80+ Silver
Ori Will of the Wisps almayı düşündüm. Meğer önceki oyunu da varmış. Önceki oyunun alınmasına gerek var mı, nasıldır?
Oha yorum ve reaksiyon kasma taktiğine bak çocuk sadece oyun almayı düşünerek yorum ve reaksiyon kasıyor ama sadece düşünüyor başka işlevi yok boş boş konular.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Oha yorum ve reaksiyon kasma taktiğine bak çocuk sadece oyun almayı düşünerek yorum ve reaksiyon kasıyor ama sadece düşünüyor başka işlevi yok boş boş konular.
Lan plat olmuşum ne mesaj kascam? Beni bilen bilir rütbeleri de pek takmadığımı falan.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Hocam tek olay para değil. Yani paranın şöyle bir önemi var bende : oyunu aldım oynadım. Beğenmedim. O oyun öyle kütüphanede kalacak. Ben bir şeye para vermişsem mutlaka kullanım içinde olmalıdır. Yani harcadığım zamanda değer mi?

@Gizemss
Sorunun özü şu : Birinci oyun bayar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye bunu tavsiye ediyorsunuz hikayeler çok önemli değilse? Çünkü bu oyunlarda hikayeler sadece bir maşa imiş. Araç...
İki oyun da Game Pass'te var. İstersen oradan da deneyebilirsin oyunları.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ori Will of the Wisps almayı düşündüm. Meğer önceki oyunu da varmış. Önceki oyunun alınmasına gerek var mı, nasıldır?
Güzel oyun önceki oyununuda oyna

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

İsmail_68

80+ Bronze
2. Oyunun hikayesi ilkinin devamı niteliğinde. Fakat ilk oyunu oynamasan da neler olup bittiğini anlayabilirsin, sadece karakterleri yeni tanıyor olacaksın. Sana önerim bu türü seviyorsan ikisini de oynaman, fakat platform türünü sevmiyorsan ikisi birden çok uzun sürer ve seni sıkabilir. Her türlü oynar bitiririm diyorsan ikisini de oynamanı öneririm, iki oyun da çok kaliteli yapımlar.
İyi oyunlar şimdiden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
Hocam valla türler arasında bu kadar kararsız kalabilirsiniz geçen gün Assasins Creed soruyordunuz daha yarım saat önce strateji şimdi de 2d oyun soruyorsunuz

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
2. Oyunun hikayesi ilkinin devamı niteliğinde. Fakat ilk oyunu oynamasan da neler olup bittiğini anlayabilirsin, sadece karakterleri yeni tanıyor olacaksın. Sana önerim bu türü seviyorsan ikisini de oynaman, fakat platform türünü sevmiyorsan ikisi birden çok uzun sürer ve seni sıkabilir. Her türlü oynar bitiririm diyorsan ikisini de oynamanı öneririm, iki oyun da çok kaliteli yapımlar.
İyi oyunlar şimdiden.
İlk defa bu türü oynayacağım.
Hocam valla türler arasında bu kadar kararsız kalabilirsiniz geçen gün Assasins Creed soruyordunuz daha yarım saat önce strateji şimdi de 2d oyun soruyorsunuz
320 TL bakiye vardı.

Top Bottom