Origin Bronze Sistem mi Eagle Force mu?

tosp51

80+
Reaksiyon skoru
1
İkisinin arasında çok kaldım, hangisi alınmalı? Sebebiyle açıklarsanız çok mutlu edersiniz. Alttaki linkte ssd'sini Samsung evo 970 500gb olarak değiştireceğim.

İkisinin arasında çok kaldım, hangisi alınmalı? Sebebiyle açıklarsanız çok mutlu edersiniz. Alttaki linkte ssd'sini Samsung evo 970 500gb olarak değiştereceğim.
Bütçeniz nedir ve başka şeyler de önerebilirmiyiz?

Fiyat olarak zorlamaz diyorsan buna bir bak, 25 tane de alan kişilerin yorumu bulunuyor, belki youtube'da incelemesi vardır, hayırlı olsun şimdiden ne alırsan

Fiyat olarak zorlamaz diyorsan buna bir bak, 25 tane de alan kişilerin yorumu bulunuyor, belki youtube'da incelemesi vardır, hayırlı olsun şimdiden ne alırsan

Bence 1000TL daha bulun kesinlikle bu sistemi alın altta ki 2 sistemle paranızı çöp etmiş olursunuz

İkisinin arasında çok kaldım, hangisi alınmalı? Sebebiyle açıklarsanız çok mutlu edersiniz. Alttaki linkte ssd'sini Samsung evo 970 500gb olarak değiştireceğim.
İkisinin de eksik yönleri var. 2k da mı kullanacaksınız?

Zotac marka rtx kartlar nasıl markalar hakkında pek bir bilgim yok. O yüzden gigabyte , asus gibi markalara yöneldim. Kaçacak kadar fark var mıdır bu markalardan bilemiyorum doğrusu.

Baştakini lütfen alma phonix iyi değildir origin bronze alma yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,386
Üyeler
188,096
Son üye
pasoo
Geri