Sanırım virüs koruması (ucuzlarda korur ama hepsinden değil gibi) ve birden fazla cihazda kullanılabilme gibi farklılıkları var.1800 TL z para değil ama orijinal olmasını da istiyorum
1800 TL z para değil ama orijinal olmasını da istiyorum
Tabi sınırsız değil bu çözüm. Bir süre sonra yeniden aynı şeyleri yapman gerek.Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
1 yıldan fazladır kullanıyorum. Tekrar yapmama gerek kalmadı. Yani sınırsız.Fark yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi sınırsız değil bu çözüm. Bir süre sonra yeniden aynı şeyleri yapman gerek.
ben yaparken cmd den hata verdi ama yeniden başlattım düzeltti bayadır kullanıyorum sınırsız1 yıldan fazladır kullanıyorum. Tekrar yapmama gerek kalmadı. Yani sınırsız.
Bana daha sonrasında uyarı gelmişti Windows süreniz doluyor gibisinden. Etkinleştirme işlemine gelirsek sorunsuzca halletmiştim onu da.1 yıldan fazladır kullanıyorum. Tekrar yapmama gerek kalmadı. Yani sınırsız.
10 lira mıHocam 10 liraya OEM key alın etkinleştirin. Gidip 1800 TL sakın vermeyin.