Zam gelmiş 20 TL olmuş. Olsun yine alınır. Ben buradan aldım kullanıyorum.10 lira mı
link atar mısınız hocam
home neden daha pahalıZam gelmiş 20 TL olmuş. Olsun yine alınır. Ben buradan aldım kullanıyorum.
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
Hiçbir fikrim yok.home neden daha pahalı
Benimde Home'du ama ben Pro anahtarı aldım ondan sonra satıcı bana bi key verdi dedi bunu gir Pro yap ondan sonra satın aldığım Pro anahtarını girdim çalıştı. Yani Home'dan Pro'ya geçiş yaptırdı bana.home neden daha pahalı
bi fark hissediyor musun?Hiçbir fikrim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimde Home'du ama ben Pro anahtarı aldım ondan sonra satıcı bana bi key verdi dedi bunu gir Pro yap ondan sonra satın aldığım Pro anahtarını girdim çalıştı. Yani Home'dan Pro'ya geçiş yaptırdı bana.
Hayır tamamiyle aynı.bi fark hissediyor musun?
Buradan farka bakabilirsin. Olmayan 2 özellik senin zaten kullanmayacağın özellikler. Şirketler için geçerli.bi fark hissediyor musun?
ben yaparken cmd den hata verdi ama yeniden başlattım düzeltti bayadır kullanıyorum sınırsız
Herkes de diyor ama bilgisayarı kapa aç yapınca düzelir.Bana daha sonrasında uyarı gelmişti Windows süreniz doluyor gibisinden. Etkinleştirme işlemine gelirsek sorunsuzca halletmiştim onu da.
Bu key oem mi mak mı retail mi ?Zam gelmiş 20 TL olmuş. Olsun yine alınır. Ben buradan aldım kullanıyorum.
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
Bu OEM. Tek bir bilgisayarda ömür boyu.Bu key oem mi mak mı retail mi ?
Teşekkürler.Bu OEM. Tek bir bilgisayarda ömür boyu.