Arkadaşlar magazadan bir laptop aldım içinde orijinal windows 11 home var çalışan bana office alman gerekli yoksa crack kurarsan garanti bozulur dedi böyle bir şey mümkün mü? Korsan kullanıma teşvik etmiyorum ama cevaplarınızı bekliyorum ?
Bir şey olmaz. Crack yerine Windows Activation Scripts kullan.Arkadaşlar magazadan bir laptop aldım içinde orijinal windows 11 home var çalışan bana office alman gerekli yoksa crack kurarsan garanti bozulur dedi böyle bir şey mümkün mü? Korsan kullanıma teşvik etmiyorum ama cevaplarınızı bekliyorum ?
Office cracklerine güvenmenizi tavsiye etmem. Office uygulamalarının açık kaynaklı, güvenilir ve tamamen ücretsiz versiyonu olan LibreOffice'i deneyebilirsiniz. Crackli herhangi bir şey indirirseniz garantinizi etkilemez.Arkadaşlar magazadan bir laptop aldım içinde orijinal windows 11 home var çalışan bana office alman gerekli yoksa crack kurarsan garanti bozulur dedi böyle bir şey mümkün mü? Korsan kullanıma teşvik etmiyorum ama cevaplarınızı bekliyorum ?
o ne bilmiyorum bir de trendyoldaki office keylerini alsam sorun olur mu yani güvenilir midir ya da virüs filan bulaşabilir miBir şey olmaz. Crack yerine Windows Activation Scripts kullan.
Hiçbir sorun olmaz.o ne bilmiyorum bir de trendyoldaki office keylerini alsam sorun olur mu yani güvenilir midir ya da virüs filan bulaşabilir mi
teşekkürler hocamHiçbir sorun olmaz.
o dediğiniz nedir hiçbir fikrim yokMicrosoft activation scrips ile hallet saçma sapan yerlerde yapma.
ben de öyle düşünüyorumGarantiyi bozmaz, sana office satmak için öyle söylemiş.
O nedir hocam ofice uygulamalarını bedava kullanabiliyor muyuz onunlaMicrosoft activation scrips ile hallet saçma sapan yerlerde yapma.
İlk çıkan siteye gir anlatıyor.o dediğiniz nedir hiçbir fikrim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de öyle düşünüyorum