Neler Yeni

Orijinal Windows 11'e crack office kurmak garantiyi bozar mı?

akif888v

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Akif C.
Arkadaşlar magazadan bir laptop aldım içinde orijinal windows 11 home var çalışan bana office alman gerekli yoksa crack kurarsan garanti bozulur dedi böyle bir şey mümkün mü? Korsan kullanıma teşvik etmiyorum ama cevaplarınızı bekliyorum ?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,378
İsim
Hacı
bozulmaz. sallamış biryerlerinden...

Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
Hüseyin
Arkadaşlar magazadan bir laptop aldım içinde orijinal windows 11 home var çalışan bana office alman gerekli yoksa crack kurarsan garanti bozulur dedi böyle bir şey mümkün mü? Korsan kullanıma teşvik etmiyorum ama cevaplarınızı bekliyorum ?
Bir şey olmaz. Crack yerine Windows Activation Scripts kullan.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Office cracklerine güvenmenizi tavsiye etmem. Office uygulamalarının açık kaynaklı, güvenilir ve tamamen ücretsiz versiyonu olan LibreOffice'i deneyebilirsiniz. Crackli herhangi bir şey indirirseniz garantinizi etkilemez.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,378
İsim
Hacı

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Garantiyi bozmaz, sana office satmak için öyle söylemiş.

DogancanYr

80+ Bronze
Microsoft activation scrips ile hallet saçma sapan yerlerde yapma.

Mhd Ki1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mhd Ki1
Bozmaz sana satmak için öyle demiş. Office 365'i normal indir (zaten yüklü geliyor) sonra diğer arkadaşların dediği gibi Microsoft Activation Scripts kullan.
https://massgrave.dev/ burada yazıyor ne yapman gerektiği.
admin olarak çalıştırdığın Powershell'e "irm https://get.activated.win | iex" bunu yaz sonrası basit ingilizce

Top Bottom