360 kolu yok sanırım.https://www.xbox.com/tr-TR/accessories?xr=footnav burada bulabilirsin. Microsoft firmasına ait resmi site.
Ürün tükenmiş olarak gözüküyor. Alternatif olarak Microsoft şirketinin Türkiye lisanslı satıcılarından araştırman gerek. Örneğin vatan bilgisayar360 kolu yok sanırım.
360 için orijinalini bulabileceğini sanmıyorum. Piyasada orijinal satacak hiç bir yerde stok yok, Hep bağımsız satıcılarda stok var ancak onlarda da orijinal bulma ihtimalin yok gibi bir şey.Orijinal gamepad bulabilir miyim? Veya pc için gamepad önerisi olan?
150 liraya çakma xbox 360 kolu önerir misin pc de sadece fifa kariyer yapıyorum.360 için orijinalini bulabileceğini sanmıyorum. Piyasada orijinal satacak hiç bir yerde stok yok, Hep bağımsız satıcılarda stok var ancak onlarda da orijinal bulma ihtimalin yok gibi bir şey.
Çakma 360 kolu alacağına indirimden falan f310 bulunabilir o fiyatlara. 150-180 liralara düşüyordu. En azından markalı, kaliteli bir ürün olur.150 liraya çakma xbox 360 kolu önerir misin pc de sadece fifa kariyer yapıyorum.
analog tuşundan dolayı xbox tarzı arıyorum.Çakma 360 kolu alacağına indirimden falan f310 bulunabilir o fiyatlara. 150-180 liralara düşüyordu. En azından markalı, kaliteli bir ürün olur.