PES 2019 gibi oyunları artık maalesef kosan sitelerden indirmek dışında bir şansınız olmuyor.PES 2019 indirmek istiyorum ama orijinali artık yok. Ücretsiz indirme sitelerinden Norton360'dan taratıp indirsem sorun olur mu?
nortondan taratıcam bir sıkıntı olur mu acaba indrisemPES 2019 gibi oyunları artık maalesef kosan sitelerden indirmek dışında bir şansınız olmuyor.
Zaten bilindik bir kaç site var diğerleri ya kapandı ya da kimse kullanmadığı için geri planda kaldılar.
Taratmanızda fayda var tabii ki.
tavsiye var mıKimisi sıkıntılı kimisi değil
aman hocam güvendiğiniz bir siteden indirin benim pc ye virüs girmişti bundan 6 - 7 ay önce 2 tane hesabım çalındı ama sosyal meyda hesapları onun haricinde Google steam gibi önemli hesaplarınız var ise dikkat edinPES 2019 indirmek istiyorum ama orijinali artık yok. Ücretsiz indirme sitelerinden Norton360'dan taratıp indirsem sorun olur mu?
özele yazarsan yardımcı olurumnortondan taratıcam bir sıkıntı olur mu acaba indrisem
tavsiye var mı
var mı oneri siten güveniliraman hocam güvendiğiniz bir siteden indirin benim pc ye virüs girmişti bundan 6 - 7 ay önce 2 tane hesabım çalındı ama sosyal meyda hesapları onun haricinde Google steam gibi önemli hesaplarınız var ise dikkat edin
hocam ozeli bilmiyorum yazma şansın varsa yazarsan sevinirimözele yazarsan yardımcı olurum
Forumda repack site paylaşmak yasak mı bilmiyorum, ama fitgirl veya dodi repack öneririm orjinal siteden indirirseniz sorun yaşamazsınız.PES 2019 indirmek istiyorum ama orijinali artık yok. Ücretsiz indirme sitelerinden Norton360'dan taratıp indirsem sorun olur mu?