Orjinal Kara janti söküp replika jant almak

Reindi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,305
Arabam toyota proace 2025 model dream paket arabada kara jant var fabrika çıkışlı ben buna standart jantcidan jant almak istiyorum her yerde olan jantcidan 16 Inc jant setine 17k dedi ama aklımda soru işareti var bazilsri kara jant kalsin daha iyi falan dedi en ufak çukurda kırılıyor jantlar bence taktırma dedi ama orjinal jantada toyota 50k para istiyor ne yapmalıyım akıl verin bana replika jantdan bisi olur mu

Jant tam olarak ne diye geciyor hem neden kırılsınki lastiğine uygun farklı beğendiğin bir jant al hocam

Jant tam olarak ne diye geciyor hem neden kırılsınki lastiğine uygun farklı beğendiğin bir jant al hocam
ne bileyim eski arabalarımda da epeyce kullandım replika jant zaten ticari araba max hızım 160-170 olur o hızda da kırılmaz heralde toyoto orjinal janta 50k fiyat çekiyor valla o kadar veremem bi janta 17k ya beğendim çok güzel ama fazla marka yok bildiğim kadarıyla

ne bileyim eski arabalarımda da epeyce kullandım replika jant zaten ticari araba max hızım 160-170 olur o hızda da kırılmaz heralde toyoto orjinal janta 50k fiyat çekiyor valla o kadar veremem bi janta 17k ya beğendim çok güzel ama fazla marka yok bildiğim kadarıyla
lastığıne ve bijınonun ugyun beğengiğin jantı al geç hocam zaten ortalama fiyatlarda 20k falan çoğu jantın mesela bende Arceo roma black jant almayı düşünüyorum benim araçta ticari ford courier kullananlar var hatta araca coil takıp kullananda var farklı ticari araçlara misal doblo , rifer vs bunlar farklı jant takıp kullananda var ben hiç duymadım jant kıranı lastık yaranı duydumda jant hiç duymadım yani

lastığıne ve bijınonun ugyun beğengiğin jantı al geç hocam zaten ortalama fiyatlarda 20k falan çoğu jantın mesela bende Arceo roma black jant almayı düşünüyorum benim araçta ticari ford courier kullananlar var hatta araca coil takıp kullananda var farklı ticari araçlara misal doblo , rifer vs bunlar farklı jant takıp kullananda var ben hiç duymadım jant kıranı lastık yaranı duydumda jant hiç duymadım yani
milletimiz biraz fazla abarmayı seviyor teşekkür ederim

17 fazla değil mi sarı siteden bak bakim uygun olan jantları bulursun tse uygun olsun kırılma falan olmaz.

16 inç için pahalı yani.
valla hocam piyasa ucmus baya sarı siteyede baktım 40-50 sayfa gezdim 17 ye jant yok bile öyle söyleyeyim benim istediğim modelde hatta 20 yi bile geçiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla hocam piyasa ucmus baya sarı siteyede baktım 40-50 sayfa gezdim 17 ye jant yok bile öyle söyleyeyim benim istediğim modelde hatta 20 yi bile geçiyor
https://www.sahibinden.com/ilan/yed...x100-hyundai-oem-jant-takimi-1285023024/detay
ben bu tip istiyorum hocam valla max fiyatı 15 yaptım bir tane bile bu modelden çıkmadı markası iyiyse jantçı piyasada soylemiş o zaman

Geri