Neler Yeni

Orjinal Oyun vs Korsan Oyun

Satashke

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba aklımı kurcalayan bir soru var orjinal oyun ile korsan oyunun ne farkı var multiplayer hariç bariz bir farkı var mı ? Death Stranding oyununu beğeniyorum ve 50-60 lira olsa satın alıp oynicam ancak 200tlden aşağı değil ve torrentten indirip oynamayı düşünüyorum şuana kadar pcde korsan bir şey yüklemedim ne zararı olur ne farkı olur neler düşünüyorsunuz ?
Belirli torrent sitelerini kullanırsanız zararı olmaz. Kendim 10 yıldan fazladır torrent dünyasının içindeyim. Kendime film dizi arşivleri yaptım. Arkadaşlarıma binlerce liralık oyunlar indirdim. Yani bu biraz işi bilmekle alakalı. Özellikle bizim ülkede torrent sitelerinin %90 ı virüs yuvası. Korsan tasvip etmem ama şu fiyatlar varken korsan şart oluyor bazen. Yeni kasa topladım. Witcher 3 , Rdr 2 , AC Valhalla vb. oyunları satın aldım haklarını vermek için. Fakat gidip de Call Of Duty 1 in Steam deki o fiyatları varken korsan indirmeden durmak da zor. Kişinin kendi kararı

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
Nasıl yani ne demek istiyosun
korsan oynadın ya listele korsan oynadıklarını ilerde satın al ben öyle yaptım 2 sene önce alamıyordum şuan aldım korsan oynadığım oyunları

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Bilgisayarını çöpen atanlar torrent indirmeyi bilmeyen kişiler :)

Top Bottom