Neler Yeni

Orjinal Ps4 Dualshock 4 V2

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
PC üzerinden mi oynuyorsunuz hocam?
evet. ds4 bluetooth ile bağlı. ds4windows yüklü. her şeyi mükemmel çalışıyor. forza horizon 4ten detroit become humana hepsini oynadım. pc için bütçe varsa en iyisi xbox one s kolu bu arada. ekstra bir yazılıma ihtiyaç duymadan tanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Berk
Reddit
u/xeonwastakenwastaken
Başlıktaki gamepad güncel olarak fiyatı nedir 200-300-400-500 liraya örneklerini görüyorum.Birçoğu replika ama orjinal olan gamepadin en ucuz fiyatı nedir ve nerede satılıyor yardımcı olabilir misiniz? (Pc için almak istiyorum.)
dualshock 4 ile pc oyunu oynamanızı önermem. kopmalar sık sık meydana geliyor. PC için alacaksanız XBOX kumandası almanızı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dualshock 4 ile pc oyunu oynamanızı önermem. kopmalar sık sık meydana geliyor. PC için alacaksanız XBOX kumandası almanızı tavsiye ederim.
bluetooth farklı onda kopmalar çok olmuyor*

İsmail_68

80+ Bronze
Xbox Gamepadlar çok pahalı geliyor hocam One S olanlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Crew 2 ve hikayeli oyunlar oynayacağım genel olarak.Uzun ömürlü ve sağlam olması önemli benim için.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
DS4 ile Steam’den veya başka yerlerden tonla oyun oynadım. Hiçbir sorun yaşamadım. İndirim dönemlerinde resmi satış fiyatı 450 liraya kadar düşüyor.

İsmail_68

80+ Bronze
DS4 ile Steam’den veya başka yerlerden tonla oyun oynadım. Hiçbir sorun yaşamadım. İndirim dönemlerinde resmi satış fiyatı 450 liraya kadar düşüyor.
Nereden alabilirim hocam 450 liraya? Ne zaman indirime girer sizce? Link atabilirmisiniz

Top Bottom