- Konu Sahibi Konu Sahibi
PC üzerinden mi oynuyorsunuz hocam?yıllardır oynuyorum hiç sıkıntı yaşamadım dualshock 4 ile. f710 hikaye tabanlı oyunlarda kullanışlı değil. cutscene bitene kadar bağlantıyı kesiyordu sattım.
PC üzerinden mi oynuyorsunuz hocam?yıllardır oynuyorum hiç sıkıntı yaşamadım dualshock 4 ile. f710 hikaye tabanlı oyunlarda kullanışlı değil. cutscene bitene kadar bağlantıyı kesiyordu sattım.
Link atabilirmisiniz hocam onun da orjinalini bulmak zor gibi.
PC de sıkıntı çıkarırmı ve uzun ömürlü mü bu sizce?
arkadaşım bu linkten orijinalini almıştı ama fiyat ucuz geldi şimdi nedense.
evet. ds4 bluetooth ile bağlı. ds4windows yüklü. her şeyi mükemmel çalışıyor. forza horizon 4ten detroit become humana hepsini oynadım. pc için bütçe varsa en iyisi xbox one s kolu bu arada. ekstra bir yazılıma ihtiyaç duymadan tanıyor.PC üzerinden mi oynuyorsunuz hocam?
dualshock 4 ile pc oyunu oynamanızı önermem. kopmalar sık sık meydana geliyor. PC için alacaksanız XBOX kumandası almanızı tavsiye ederim.Başlıktaki gamepad güncel olarak fiyatı nedir 200-300-400-500 liraya örneklerini görüyorum.Birçoğu replika ama orjinal olan gamepadin en ucuz fiyatı nedir ve nerede satılıyor yardımcı olabilir misiniz? (Pc için almak istiyorum.)
bluetooth farklı onda kopmalar çok olmuyor*dualshock 4 ile pc oyunu oynamanızı önermem. kopmalar sık sık meydana geliyor. PC için alacaksanız XBOX kumandası almanızı tavsiye ederim.
Nereden alabilirim hocam 450 liraya? Ne zaman indirime girer sizce? Link atabilirmisinizDS4 ile Steam’den veya başka yerlerden tonla oyun oynadım. Hiçbir sorun yaşamadım. İndirim dönemlerinde resmi satış fiyatı 450 liraya kadar düşüyor.