Neler Yeni

Yardım Orjinal ps4 kol bulamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
edward kenway
Vatan da buldum ama çok yakında yazıyor gelmez heralde
1300
1600
???
hangisi orjinal bilemedim çoğu yerde araya karıştırıyorlar heralde hem yenilenmiş hem orjinal

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
teşhir ürünleri kutusu açılmış tanıtım amaçlı müşterilere sunulmuş ürünler olur örneğin teknosasya girdiğinde masanın üstünde alarmla bağlı olan telefonlar teşhir ürünündür orjinal olurlar ama garanti süreleri kutusuaçıldığı anda başladığı için sıkıntı çekersin diğerleri ile ilgili bilgim yok yalan bilgilendirme yapmıyım ama tavsiyemteşhir olanı alma

ExploiT

80+ Bronze
teşhir ürünleri kutusu açılmış tanıtım amaçlı müşterilere sunulmuş ürünler olur örneğin teknosasya girdiğinde masanın üstünde alarmla bağlı olan telefonlar teşhir ürünündür orjinal olurlar ama garanti süreleri kutusuaçıldığı anda başladığı için sıkıntı çekersin diğerleri ile ilgili bilgim yok yalan bilgilendirme yapmıyım ama tavsiyemteşhir olanı alma
Garanti kutu açıldığında başlamaz. Kullanıcıya fatura edildiği tarihten itibaren başlar.

YazılımKafa

80+ Silver

YazılımKafa

80+ Silver

YazılımKafa

80+ Silver
dualsense en düşük 2300 TL şuan
O fiyat sürekli değişiyor. Normal resmi fiyatı 1300. Beklersen sürekli denk gelebilirsin. Ps 4 kolu normal fiyatıda 1000₺ oda 800 e düşüyor. Teknosa vatam gibi yerlerden ona bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
edward kenway
O fiyat sürekli değişiyor. Normal resmi fiyatı 1300. Beklersen sürekli denk gelebilirsin. Ps 4 kolu normal fiyatıda 1000₺ oda 800 e düşüyor. Teknosa vatam gibi yerlerden ona bakabilirsin
okadar düşüyormu ya neyse sağol beklerim bakarım alırm

ExploiT

80+ Bronze
Iphone lar için geçerli o cihaz 1 kere açıldımı sistemde otomatik garantisi başlıyor.
Apple böyle bir uygulama yapıyor olabilir fakat tüketici kanununa aykırı bir durum. Yarın bir gün hakem heyetine veya tüketici mahkemesine gittiğinde Apple'da ki açılış tarihine bakmaz fatura tarihine bakar. He şöyle Apple bu cihaz şu zaman açılmış ama satıcı bu zaman faturalamış vs diyebilir orada işlerin rengi değişebilir. Ancak kanunen kullanıcı için hak fatura tarihi itibari ile başlar.

YazılımKafa

80+ Silver
Top Bottom