🎧Orta bütçe kulak içi veya üstü kulaklık önerisi🎧

Voidnyx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
208
şuan ki kulaklık piyasası hakkında hiçbir fikrim yok ondan dolayı orta halli diyebilceğiniz kaliteli bir kulaklık var ise önerirseniz güzel olur

biraz fiyata bağlı olsa da anlık alamayacağım için 2 3 tane model önerirseniz iyi olur herkesten gelen önerilere açığım

steelseries önermeyin lütfen şuan arctis 1 kullanıyorum hem yazılım hem malzeme kalitesi nefret ettim öncedende trust kullanıyordum oda berbattı kulaklarım kanadı elime düzgün bir kulaklık geçmedi

Kulak içi ve kulak üstü önerirseniz iyi olur hiç kulak içi kullanmadım, kulak içi ile uzun süre oyun oynamak nasıl hissettiriyor ağrı vs. yapıyor mu ? Ayrıca kulaklık yanına mikrofon almak mantıklı mı ? arkadaşlarımla çok konuşuyorum kulaklıkla yaşadığım yankı ses azaltma sorunu kafayı yedirtecek seviyeye geldi
hemen alma ihtimalim düşük olduğu için iyzico vs. önemli değil benim için

eski trust kulaklığımın yazılımını eke koydum

Ekler

• yazılım.webp
    yazılım.webp
    4.2 KB · Hit: 32
IEM kulaklıklarda dahili mikrofon var mı onu bilmiyorum, fakat IEM kulaklıkların kalitelileri de çok güzel oluyor. Bütçe belirtirseniz ben ve diğer arkadaşlar yardımcı olabiliriz. Şu anda HyperX Cloud II kullanıyorum, hem mifrofonu hem de ses kalitesi gayet tatmin ediyor.

IEM kulaklıklarda dahili mikrofon var mı onu bilmiyorum, fakat IEM kulaklıkların kalitelileri de çok güzel oluyor. Bütçe belirtirseniz ben ve diğer arkadaşlar yardımcı olabiliriz. Şu anda HyperX Cloud II kullanıyorum, hem mifrofonu hem de ses kalitesi gayet tatmin ediyor.
Hocam piyasayı hiç bilmiyorum 800-2000 arası desem bir şey çıkar mı ? önce neye alıcağıma karar verip sonra ona para biriktirme mantığında gitmeyi düşünüyorum şuan alıcağım başka bir şey var çünkü ondan sonra kulaklığa bakıcam. Siz aklınızda bir şey var ise 2000 üstü bile olsa önerin fikir anlamında olsa bile benim için iyi olur belki bütçemide arttırmayı düşünebilirim güzel değicek bir şey olur ise.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu az önce konuda görmüştüm, nasıldır bu hocam? ne marka ismini nede satıcı siteyi hiç duymadım alınabilcek bir şey mi ? birde sitede pc ile ilgili hiçbirşey yazmamışlar sadece ps4/5 yazıyor pc için stabil bir yazılımı var mı ?

Şimdi sana büyük ihtimalle bütçeyi duyan Rampage, Havit, Frisby, Hytech gibi abidik gubidik markalardan ürünler atacaklardır. İlk önce bunları kesinlikle dikkate alma. Güzel gözükür, kaliteli durur, kulağından çıkartırken elinde kalır falan... Her zaman bilindik markalardan gitmekte fayda var. Ekonomimiz sağolsun bizi bu olaya itiyor. Bilindik markalardan kastım; HyperX, Razer, ASUS, JBL gibi markalar.

Benim kullandığım kulaklığın linkini atacaktım da 6k olmuş.

Bu attıklarımı alabilirsin, zaten profesyonel olmadığımız için o kadar kasmaya da gerek yok.

Rampage, Havit, Frisby, Hytech gibi abidik gubidik markalardan ürünler atacaklardır. İlk önce bunları kesinlikle dikkate alma.
İlk öncelikle markaya değil de modele bakılması gerektiğini alacak kişi dikkate alabilir. Ünlü markaların da düşük modelleri çok kaliteli olmaz, fiyatına göre kalitede olur. Markaları da direkt hiç etmek doğru değil, kullanıcı deneyimlerine göre bakılır. Havit'in durumu diğerlerine göre daha iç açıcı, illa ki sorun yaşayanlar da olur, her markada olur. Rampage'de de 1-2 tane ürün var ancak daha düşük bütçeye hitap ediyor.

IEM kulaklık alma imkânı var, bilen kişiler yazabilir. Daha iyi ve daha çok memnun edecek modeller de Cloud 3 ve Nova 3 ancak bunların fiyatı daha da yüksek, kablosuz kulaküstülerin daha daha yüksek. Kulakta özel bir rahatsızlık veya kulaklığın kulağa oturmaması durumu yoksa da kulaküstüye göre daha iyi olur, hem konfor hem de performans aynı fiyata daha işlevsel olur IEM tarafında.

İlk öncelikle markaya değil de modele bakılması gerektiğini alacak kişi dikkate alabilir. Ünlü markaların da düşük modelleri çok kaliteli olmaz, fiyatına göre kalitede olur. Markaları da direkt hiç etmek doğru değil, kullanıcı deneyimlerine göre bakılır. Havit'in durumu diğerlerine göre daha iç açıcı, illa ki sorun yaşayanlar da olur, her markada olur. Rampage'de de 1-2 tane ürün var ancak daha düşük bütçeye hitap ediyor.

Hocam peki o gereksiz markaların teknik servis süreçlerini hiç takip ettin mi? Bayağı bir foruma üyeyim, hiç gerek yok fanteziye. Yani "daha iyi" bilinmeyen bir kulaklık tercih edeceğime, 1 model düşük kaliteli ve bilinen bir markayı tercih ederim.

earfun free pro 2 knk hatta bende sıfır satmayı düşünüyorum istersen özelden konuşalım

bunu yazdımda umarım kurallara aykırı değildir bu forumda satış ilanları vardı çünkü yanlış bir şey yaptıysam söyleyin beyler ban yemiyim

earfun free pro 2 knk hatta bende sıfır satmayı düşünüyorum istersen özelden konuşalım

bunu yazdımda umarım kurallara aykırı değildir bu forumda satış ilanları vardı çünkü yanlış bir şey yaptıysam söyleyin beyler ban yemiyim
ikinci el düşünmüyorum hocam sıfır paketli olsa bile

blackshark v2x al derim bence 1-2 yıl kullandım gayet memnun kaldım

blackshark v2x al derim bence 1-2 yıl kullandım gayet memnun kaldım
razer düşünmüyorum hocam basilisk v3x var yazılımı çok sorunlu uğraşılcak gibi gelmiyor kulaklıkta aynı sorunlar olsa

Hocam peki o gereksiz markaların teknik servis süreçlerini hiç takip ettin mi? Bayağı bir foruma üyeyim, hiç gerek yok fanteziye. Yani "daha iyi" bilinmeyen bir kulaklık tercih edeceğime, 1 model düşük kaliteli ve bilinen bir markayı tercih ederim.
Teknik servis süreci söz konusu olduğunda hiçbir marka alınmaz, başkasına iyi olan servis deneyimi başkasına berbat olabiliyor çünkü. Bu markalar özelinde de teknik servis konusu daha kötü olabilir ancak belirli bir seviyedeki ürünü tercih edince de çok nadir kronik sorun ortaya çıkar, başka markada ne kadar oran varsa bunda da aynı.

Buradaki asıl konu da hâlen kaba taslak yazılması, 'şu model kötüdür veya şu iyidir'den ziyade ilk başta markalara atıf var. Marka hakkında kesin hüküm vermek için tüm ürünlerinin kötü olması gerek; asıl konu servis değil, markanın kendisi. Servis de ayrı bir konu zaten, servis başka marka başka olur. Bilinen markaların düşük modelleri de yukarıda yazıldığı gibi. Diğer konu da tercih meselesi. Şahsi tercihler değişir, kişilerin tercihleri konusunda yönlendirme yapınca daha büyük sorun yaşayabiliyorlar. Günün sonunda parayı veren karşı taraf, iyi deneyim de kötü deneyim de kendisini etkileyecektir. Maksat, gerçekler olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,234
Üyeler
173,784
Son üye
BerkanOfficial
Geri