Neler Yeni

Orta kulak enfeksiyonu

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Alper Kaplan
Yaklaşık 1 aydır mastoid kemiğimde yani kulak arkası kemikte sert bir şişlik var bir nohut tanesi kadar. Araştırdım orta kulak enfeksiyonu ile bağlantılıymış. Zaten sağlam bir hasta olmuştum ondan sonra oldu. Mastoidit denilen bir hastalık sanırım. Evde ortakulak enfeksiyonu antiybiyotiği var. Düzenli kullansam faydası olurmu en kötü 2-3 haftaya doktora giderim kbb bölümüne. Yaşayan var mı?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
okr
Yaklaşık 1 aydır mastoid kemiğimde yani kulak arkası kemikte sert bir şişlik var bir nohut tanesi kadar. Araştırdım orta kulak enfeksiyonu ile bağlantılıymış. Zaten sağlam bir hasta olmuştum ondan sonra oldu. Mastoidit denilen bir hastalık sanırım. Evde ortakulak enfeksiyonu antiybiyotiği var. Düzenli kullansam faydası olurmu en kötü 2-3 haftaya doktora giderim kbb bölümüne. Yaşayan var mı?
zamanında orta kulak enfeksiyonu yaşadım çok illet bir şey kafanın içinde biri bir şeye vuruyorda ağrıyor gibi oluyor. kulağımın önünde nohut tanesinden büyük bir şişlik oluştu çok küçğkken yaşamıştım ultrasona falan girdiydim, krem falan vermişti diye hatırlıyorum

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Benimde kulak arkamda böyle bir şişlik oldu, mastoidit diye bir hastalıktan şüphelendim. Öncesinde orta kulak enfeksiyonu geçirmiştim. 1 hafta önce doktora gittiğimde enfeksiyon olduğu söylendi ve antibiyotik verdi. Onu kullanıyorum, şu an ağrısı geçti ve küçüldü baya.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimde kulak arkamda böyle bir şişlik oldu, mastoidit diye bir hastalıktan şüphelendim. Öncesinde orta kulak enfeksiyonu geçirmiştim. 1 hafta önce doktora gittiğimde enfeksiyon olduğu söylendi ve antibiyotik verdi. Onu kullanıyorum, şu an ağrısı geçti ve küçüldü baya.
Mastoidit de zaten aynı şey zaten onada antibiyotik yazıyolar. 1 hafta antibiyotik kullanacağım düzenli geçmezse kbb giderim kemiğin üzerinde sert bi şişlik ve ağrımıyor sadece orada nohut tanesi gibi sert bi cisim olduğunu anlıyorsun

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Mastoidit de zaten aynı şey zaten onada antibiyotik yazıyolar. 1 hafta antibiyotik kullanacağım düzenli geçmezse kbb giderim kemiğin üzerinde sert bi şişlik ve ağrımıyor sadece orada nohut tanesi gibi sert bi cisim olduğunu anlıyorsun
Bence kullanmadan önce doktora gidin.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence kullanmadan önce doktora gidin.
Neden ki. Ben kücüklüğümden beri hasta olunca boğaz falan doktora gitmeden hep bi kaç gün antibiyotik içerdim geçmezse doktora giderdim. 1 hafta kullanayım geçmezse giderim sıradan boğaz kulak antibiyotiği sonuçta özel reçeteli ilaç değil

Top Bottom