orta saha krampon önerisi

Hocam Puma Future modellerinede bakabilirsin yeni modeller biraz pahalı olabilir ama. Onun dışında Adidasın copa modelleri vardı vintage onlar baya güzel fiyatlarına bakıp alabilirsiniz. Nike dışında farklı modellerde yazmak istedim.

nike dan 11 12 kere krampon değiştiren olarak eğer defansif tarzın varsa tiempo öneririm sağa sola dönüşlerde ve patlamalarda gayet kullanışlı.
klasik on numara ya da 8 diyorsan phantom öneririm küçük ayakkabılar veya adidastan toni krosun giydiği ayakkabıyı öneririm çünkü topa vurma hissiyatı ve şut hissiyatı iliklerine kadar hissettiren bi ayakkabı şuan mevcut mu bulabilir misin bilmiyorum ama benzerini alabilirsinm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nike dan 11 12 kere krampon değiştiren olarak eğer defansif tarzın varsa tiempo öneririm sağa sola dönüşlerde ve patlamalarda gayet kullanışlı.
klasik on numara ya da 8 diyorsan phantom öneririm küçük ayakkabılar veya adidastan toni krosun giydiği ayakkabıyı öneririm çünkü topa vurma hissiyatı ve şut hissiyatı iliklerine kadar hissettiren bi ayakkabı şuan mevcut mu bulabilir misin bilmiyorum ama benzerini alabilirsinm
sade al yok şöyle böyle boğazlıymış böyleymiş ne varsa eskilerde var kankam

sade al yok şöyle böyle boğazlıymış böyleymiş ne varsa eskilerde var kankam
Hocam phantom serisinden önerebileceğiniz var mı
Bunu düşünüyordum bu iyi midir

Bunların profunu almadigim sürece bı işe yaramaz bana göre

Hocam phantom serisinden önerebileceğiniz var mı
Bunu düşünüyordum bu iyi midir
Phantom değilde adidastan onereyim

Bunların profunu almadigim sürece bı işe yaramaz bana göre

Phantom değilde adidastan onereyim
İlla Nike dersen bunlar var

https://www.nike.com/tr/t/zoom-mercurial-vapor-15-academy-mg-çoklu-zemin-kramponu-TmVVRN

https://www.nike.com/tr/u/custom-ph...-10001417?mid=3385041660&sitesrc=nikebyyoupdp

Bu modelden bulabilirsen bunu da önerebilirim

Son düzenleme:
Hocam orta saha iseniz adidas tercih etmelisiniz bence. Alakası varmı bilemem ama günümüze kadar olan çoğu yıldız orta sahalar adidas tercih ediyor. Tabii size kalmış.

orijinal değil fakat kaliteli güvenilir bir site sağlam krampon arkadaşım kullanıyor sorun yaşamadı

burada 1150 tl arkadaşım burdan aldı ama kramponx daha kalitelidir

sorun yaşamazsınız ikisindede

orijinal değil fakat kaliteli güvenilir bir site sağlam krampon arkadaşım kullanıyor sorun yaşamadı

burada 1150 TL arkadaşım burdan aldı ama kramponx daha kalitelidir

sorun yaşamazsınız ikisindede
teşekkürler hocam

Geri