sade al yok şöyle böyle boğazlıymış böyleymiş ne varsa eskilerde var kankamnike dan 11 12 kere krampon değiştiren olarak eğer defansif tarzın varsa tiempo öneririm sağa sola dönüşlerde ve patlamalarda gayet kullanışlı.
klasik on numara ya da 8 diyorsan phantom öneririm küçük ayakkabılar veya adidastan toni krosun giydiği ayakkabıyı öneririm çünkü topa vurma hissiyatı ve şut hissiyatı iliklerine kadar hissettiren bi ayakkabı şuan mevcut mu bulabilir misin bilmiyorum ama benzerini alabilirsinm
Hocam phantom serisinden önerebileceğiniz var mınike dan 11 12 kere krampon değiştiren olarak eğer defansif tarzın varsa tiempo öneririm sağa sola dönüşlerde ve patlamalarda gayet kullanışlı.
klasik on numara ya da 8 diyorsan phantom öneririm küçük ayakkabılar veya adidastan toni krosun giydiği ayakkabıyı öneririm çünkü topa vurma hissiyatı ve şut hissiyatı iliklerine kadar hissettiren bi ayakkabı şuan mevcut mu bulabilir misin bilmiyorum ama benzerini alabilirsinm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sade al yok şöyle böyle boğazlıymış böyleymiş ne varsa eskilerde var kankam
Phantom değilde adidastan onereyimHocam phantom serisinden önerebileceğiniz var mı
Bunu düşünüyordum bu iyi midir![]()
Nike Mercurial Superfly 9 Academy MG Yüksek Bilekli Krampon. Nike TR
Nike Mercurial Superfly 9 Academy MG Yüksek Bilekli Krampon ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
İlla Nike dersen bunlar varBunların profunu almadigim sürece bı işe yaramaz bana göre
Phantom değilde adidastan onereyim
kramponx.com
mrckrampon.com
teşekkürler hocamorijinal değil fakat kaliteli güvenilir bir site sağlam krampon arkadaşım kullanıyor sorun yaşamadıPredator Elite ‘İpsiz Beyaz Füme MT’ – kramponx.com
kramponx.com
burada 1150 TL arkadaşım burdan aldı ama kramponx daha kalitelidir![]()
Adidas Predator Freak Elit FG
Çanta Hediye İade yok değişim mevcut Adidas Predator Freak Elit FG 2,500.00 ₺ Orijinal fiyat: 2,500.00 ₺.1,850.00 ₺Şu andaki fiyat: 1,850.00 ₺. Online Krampon Mağazasımrckrampon.com
sorun yaşamazsınız ikisindede
teşekkürler hocam