Sinan705 80+ Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 87 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Sinan705 Dün, 21:43 #1 Günlük kullanım için ve hafif oyunlar için iş görebilecek IPS ekranlı laptop önerir misiniz?
F Farex 80+ Silver Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 3,338 Dün, 22:00 #2 Kardeşim bence sıfır bakmaktansa bu fiyatlarda ikinci el max 1 senelik cihaz alman senin için daha iyi olur.
Kardeşim bence sıfır bakmaktansa bu fiyatlarda ikinci el max 1 senelik cihaz alman senin için daha iyi olur.
Sinan705 80+ Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 87 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Sinan705 Dün, 22:28 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Farex yazmış: Kardeşim bence sıfır bakmaktansa bu fiyatlarda ikinci el max 1 senelik cihaz alman senin için daha iyi olur. Devamı için tıklayın... Bu tarz elektronik cihazları 2.el almakta riskli hocam bilemedim açıkcası
Farex yazmış: Kardeşim bence sıfır bakmaktansa bu fiyatlarda ikinci el max 1 senelik cihaz alman senin için daha iyi olur. Devamı için tıklayın... Bu tarz elektronik cihazları 2.el almakta riskli hocam bilemedim açıkcası
F Farex 80+ Silver Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 3,338 Dün, 22:33 #4 Sinan705 yazmış: Bu tarz elektronik cihazları 2.el almakta riskli hocam bilemedim açıkcası Devamı için tıklayın... Riskli değil. Özellikle 1 senelik cihaz alın dememin sebebi garantili cihazların olmasıdır. Gerekli testleri yaptıktan sonra bir sorun olmaz.
Sinan705 yazmış: Bu tarz elektronik cihazları 2.el almakta riskli hocam bilemedim açıkcası Devamı için tıklayın... Riskli değil. Özellikle 1 senelik cihaz alın dememin sebebi garantili cihazların olmasıdır. Gerekli testleri yaptıktan sonra bir sorun olmaz.