açıklanan yazlıdıikinci sınavların ilk sınavlarına göre iyi mi?
hocam sadece 3 tane ikinci sınavın var belli olan yorum yapamayız ki. genel anlamda nasıl geçti ilk sınavlarına göre? ortalama tahminlerin vardır.açıklanan yazlıdı
haklısın fazla bilgi vermedim.hocam sadece 3 tane ikinci sınavın var belli olan yorum yapamayız ki. genel anlamda nasıl geçti ilk sınavlarına göre? ortalama tahminlerin vardır.
biyolojiyi çok düşürmezsin umarım. eğer sözlülerin sağlam olursa 70i geçer diye düşünüyorum. projeleri hangi derslerden aldın? umarım yüksek kredili derslerdir.haklısın fazla bilgi vermedim.
evet iyi geçti ama bazıları kötü geçenler matematik,felsefe,ingilizce,biyoloji ama hepsi 40 üstü kesin ancak ilk notlardan düşük
66'nın altı etki etmez, 66dan yuksek kac not alabilirsin? Ona göre.ama hepsi 40 üstü kesin
ingilizce edebiyat tarih, edebiyat yazıldı . tarihde 100biyolojiyi çok düşürmezsin umarım. eğer sözlülerin sağlam olursa 70i geçer diye düşünüyorum. projeleri hangi derslerden aldın? umarım yüksek kredili derslerdir.
edebiyat ve ingilizce nasıl. edebiyat özellikle önemli 5 kredilik ders olduğu için.ingilizce edebiyat tarih, edebiyat yazıldı . tarihde 100
edebiyat 85 , ingilizce 85 büyük ihtimalleedebiyat ve ingilizce nasıl. edebiyat özellikle önemli 5 kredilik ders olduğu için.