T TersRamiz 80+ Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 96 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Emre 31 Ocak 2024 #1 herkese merhaba günde en fazla 2 3 saat valo pubg fifa fm gibi oyun oynayacagım düşük bütçeli pc arıyorum önerileriniz nedir
herkese merhaba günde en fazla 2 3 saat valo pubg fifa fm gibi oyun oynayacagım düşük bütçeli pc arıyorum önerileriniz nedir
G GTX 1050 Tİ 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 678 1 Şubat 2024 #2 TersRamiz yazmış: herkese merhaba günde en fazla 2 3 saat valo PUBG fifa fm gibi oyun oynayacagım düşük bütçeli pc arıyorum önerileriniz nedir Devamı için tıklayın... Tam bütçe nedir?
TersRamiz yazmış: herkese merhaba günde en fazla 2 3 saat valo PUBG fifa fm gibi oyun oynayacagım düşük bütçeli pc arıyorum önerileriniz nedir Devamı için tıklayın... Tam bütçe nedir?
H huseyintheonichan 80+ Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 29 İsim Hüseyin Emir 1 Şubat 2024 #3 TersRamiz yazmış: herkese merhaba günde en fazla 2 3 saat valo PUBG fifa fm gibi oyun oynayacagım düşük bütçeli pc arıyorum önerileriniz nedir Devamı için tıklayın... Tam bütçe belirt dostum ona göre yardımcı olurlar
TersRamiz yazmış: herkese merhaba günde en fazla 2 3 saat valo PUBG fifa fm gibi oyun oynayacagım düşük bütçeli pc arıyorum önerileriniz nedir Devamı için tıklayın... Tam bütçe belirt dostum ona göre yardımcı olurlar
asko56 80+ Silver Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 4,378 1 Şubat 2024 #4 TersRamiz yazmış: herkese merhaba günde en fazla 2 3 saat valo PUBG fifa fm gibi oyun oynayacagım düşük bütçeli pc arıyorum önerileriniz nedir Devamı için tıklayın... 20 bin tl nin altında pc kasası alamazsın monitörü klavye faresi kulaklıgı da olucaksa 30 bin tl lazım
TersRamiz yazmış: herkese merhaba günde en fazla 2 3 saat valo PUBG fifa fm gibi oyun oynayacagım düşük bütçeli pc arıyorum önerileriniz nedir Devamı için tıklayın... 20 bin tl nin altında pc kasası alamazsın monitörü klavye faresi kulaklıgı da olucaksa 30 bin tl lazım