Siri cevaplıyor;biz daha sınavlara girmedık neye göre verıyolar notu
98 ortalma 9. SinifOrtalamanız kaç ve Takdir mi Teşekkür mü alıyorsunuz ben 90,85 ile takdir ( İngilizce girilmedi bende )
benim 25 puanım var kimse söylemedi ki bana bunlardan puan alacaksınız diye allah kahretsin yaBende derslere 1 ay falan girdim az alacaktım ama ebada puanım 3600 tüm derslerin testlerini yaptım ondan dolayı hocalar 100 verdi keşke eba dan yapsaydın internette cevapları da var.
Kucuk yaziSiri cevaplıyor;
Söylenene göre performans ve derse katılımdan verilecek...
iPhone 12 Pro cihazından Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Benim sayemdeödev felan vermişler birsürü benim şimdi haberim oluyor
Pro max alırsan pro yu bana verir misin ?iPhone 12 Pro cihazından Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Şimdi hemen youtube dan kaçıncı sınıf isen yaz atıyorum 10. sınıf eba cevap anahtarları yap öyle 1 saatte ben 960 puan kastım şuan 3600 puan ile okul 1. siyim.benim 25 puanım var kimse söylemedi ki bana bunlardan puan alacaksınız diye allah kahretsin ya
olum nasıl yapıyosunuz bunu aslında benim ortalamamda 100 de sade beden girilmiş beşiktaş ssal ye gidiyom ödevlerden nefes alamıyorum ortalamayı 70 zor alırım diyorum nası yapıyonuzy a98 ortalma 9. Sinif
1 tane ödev var nasıl yapıcam ki?Şimdi hemen youtube dan kaçıncı sınıf isen yaz atıyorum 10. sınıf eba cevap anahtarları yap öyle 1 saatte ben 960 puan kastım şuan 3600 puan ile okul 1. siyim.