Neler Yeni

Ortaokulda tutulan tutanak sicile işler mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mustafa Kara
dalga mı gexciyon
Ne dalgası hocam hala tır tir titriyorum asıl sen mi dalga geçiyon anlamadım gitti şaka yaptığımı sanıyorsan benim yerimde olsan anlardın Allah çarpsın şaka değil rahatladım hocam mutlu oldum yani bir şey olmayacağından moral verdi bana yani bu mesaj eğer dalga geçtiğimi düşünüyorsanız sizin düşünceniz ama dalga yalan falan filan yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

@hashüs6464 hocam valla korkudan ne yazdığımı daha yeni farkettim ama yinede rahatlattınız beni.

Abdullah021

80+ Bronze
Merhaba sevgili hocalarım matematik sınavı yapılmıştı hocada bana sırf 2-3 sorum işlemsizdi diye zaman yetmediği için işlemleri yapamadım söyledim hatta dedim ki hocam nasıl yaptığımı anlatabilirim diye ama hoca Nuh diyo peygamber demiyor işte bana tutanak tutacağını söyledim ailem öğrenir mi? Sicile işlenir mi? (ilk Tutanağım) korkudan ellerim titriyor kalbim çok hızlı atıyor hocalarım ailem öğrenirse mahvolurum :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hele sicile işlenirse benim fişim çekilir 😭
Ortaokulda ki cezalar ve tehditler genelde korkutmak içindir.Sicile işleyecek bir yaptırım olmaz.Lisede bile ne cezalar alıpta serbest olan,sicile işlenmeyen kişiler biliyorum.Üstelik seninkisi tutanak tutulması için geçerli bir sebep değil.Tutanak tutamaz velev ki tuttu o zamanda şikayet etme hakkınız var gidip şikayet edebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mustafa Kara

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Salih ÇARDAK
Hiçbir şey olmuyor bizim okulda çocuk cebinde gerçek mermiyle yakalandı, bir gün sonra okula geldi hiçbir şey yokmuş gibi 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom