Neler Yeni

Oscar töreninde Will Smith'den sunucuya tokat!

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,835
İsim
Mert Can Ergün
Kurgu bence

Kadir_1987

80+ Silver
Sen niye her konuya boş yapmak için giriyorsun? Konu sahibi, yaşanmış bir haberi paylaşıyor derdin o mu derdin bu mu falan diyerek konuya girip saçmalıyorsun. Kimsenin dert edindiği falan yok. İlgini çekmiyorsa konuya girmek zorunda değilsin veya mesaj yazmak zorunda değilsin.
İkile güzelim.
Racon kesme.
Git derslerine çalış büyük adam ol.
Smith gibi oscar ödülleri al.
BURADA BOŞ YAPANLAR İLE KENDİNİ BOŞLAMA ;)
Hadi benim canım.
Hadi benim güzelim.

Son düzenleme:

Besim Tibuk

80+ Gold
İkile güzelim.
Racon kesme.
Git derslerine çalış büyük adam ol.
Smith gibi oscar ödülleri al.
BURADA BOŞ YAPANLAR İLE KENDİNİ BOŞLAMA ;)
Hadi benim canım benim.
Hadi benim güzelim.
Hayırdır la sen?
kaWga
k2c60cvxx1s51.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi de derdimiz Smith beyefendi mi ?

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Bunun karısı aldatmışti willi buna mu üzülmüş abim vah vah

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
Dün geceki Oscar ödül töreninde ünlü oyuncu Will Smith, eşiyle alakalı espri yapan sunucu Chris Rock'a tokat attı.

Olay şu. Will Smith'in eşi, alopesi hastalığı nedeniyle saçını tamamen kazıtmış. G. I. Jane filminde de başrol oyuncusunun saçı aynı şekilde.
Sunucu da ona atıfta bulunarak Will Smith'in eşine "G. I. Jane'in 2.'sini izlemeyi bekliyorum" diyor. Will Smith de kalkıp tokatı basıyor.

Alıntıyı görüntüle

Eğer gerçekse hastalığıyla dalga geçmesi hoş olmamış.

Ama ben kurgu olduğunu düşünüyorum. Bu tokat meselesi olmasaydı dün gece Oscar töreni olduğundan çoğumuzun haberi yoktu bile.

Sizin düşünceniz nedir?
Gerçek olduğunu düşünüyorum karısı istemediği bir hastalığa yakalanmış istemsiz bir durum ve hastalık üzerinden şaka yapılması ne olursa olsun sinirlendirir diye düşünüyorum olabilicek bir şey kurgu olsa çok saçma bir bakış açısı kurgu olmasında ki amaç ne olabilir neden böyle bir şeyin kurgusu olsun

execute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serhat İnan
Bence yaptığı hoş değil ama sözle uyarsa pek etkili olcağını düşünmem.

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
“KurGu YHAaa” lamflskd arkadaşlar tek Türkiye de böyle konuşmalar oluyor şuan kurgu felan değil eşinin yüzünün düştüğünü görünce yaptı
Ki sonra özür diledi. Yaptığı yanlış dalga geçmeside yanlış bakalım sonu nasıl olcak

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Dün geceki Oscar ödül töreninde ünlü oyuncu Will Smith, eşiyle alakalı espri yapan sunucu Chris Rock'a tokat attı.

Olay şu. Will Smith'in eşi, alopesi hastalığı nedeniyle saçını tamamen kazıtmış. G. I. Jane filminde de başrol oyuncusunun saçı aynı şekilde.
Sunucu da ona atıfta bulunarak Will Smith'in eşine "G. I. Jane'in 2.'sini izlemeyi bekliyorum" diyor. Will Smith de kalkıp tokatı basıyor.

Alıntıyı görüntüle

Eğer gerçekse hastalığıyla dalga geçmesi hoş olmamış.

Ama ben kurgu olduğunu düşünüyorum. Bu tokat meselesi olmasaydı dün gece Oscar töreni olduğundan çoğumuzun haberi yoktu bile.

Sizin düşünceniz nedir?
Bu kadın will smithi aldatmamis miydi ya😀 o zaman caksaymis tokadi

Kontfire

80+ Silver
“KurGu YHAaa” lamflskd arkadaşlar tek Türkiye de böyle konuşmalar oluyor şuan kurgu felan değil eşinin yüzünün düştüğünü görünce yaptı
Ki sonra özür diledi. Yaptığı yanlış dalga geçmeside yanlış bakalım sonu nasıl olcak
+1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başta Will de gülüyor sonra eşinin yüz ifadesini görünce bir an ben buna nasıl güldüm ve gülünmesine izin verdim tarzında içten içe hiddetleniyor. Jada yanlış bilmiyorsam 4 yıldır bu hastalıktan muzdarip. Geçmişte de Will ile Chris arasında sıkıntılar olduğu söyleniyor. Son olarak Will ve Jada nin geçmiş ilişkisi hakkında şeyler yazılıyor da ne alaka yani? Cinsel fantezileri farklı olabilir. Bunun hastalık üzerinden espri yapılınca adamın sinirlenmesine bağlantısı mi var.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
sunucunun yaptığı espri olsa bile güzel değil. ama bu ona tokat atılabileceği anlamına gelmez. haklıyken haksız duruma düştü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,091
Üyeler
163,946
Son üye
osmanmedia
Top Bottom