🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Kurgu bence
İkile güzelim.Sen niye her konuya boş yapmak için giriyorsun? Konu sahibi, yaşanmış bir haberi paylaşıyor derdin o mu derdin bu mu falan diyerek konuya girip saçmalıyorsun. Kimsenin dert edindiği falan yok. İlgini çekmiyorsa konuya girmek zorunda değilsin veya mesaj yazmak zorunda değilsin.
Hayırdır la sen?İkile güzelim.
Racon kesme.
Git derslerine çalış büyük adam ol.
Smith gibi oscar ödülleri al.
BURADA BOŞ YAPANLAR İLE KENDİNİ BOŞLAMA
Hadi benim canım benim.
Hadi benim güzelim.
İkile güzelim.
Racon kesme.
Git derslerine çalış büyük adam ol.
Smith gibi oscar ödülleri al.
BURADA BOŞ YAPANLAR İLE KENDİNİ BOŞLAMA
Hadi benim canım benim.
Hadi benim güzelim.
kaWgaHayırdır la sen?
Şimdi de derdimiz Smith beyefendi mi ?
Gerçek olduğunu düşünüyorum karısı istemediği bir hastalığa yakalanmış istemsiz bir durum ve hastalık üzerinden şaka yapılması ne olursa olsun sinirlendirir diye düşünüyorum olabilicek bir şey kurgu olsa çok saçma bir bakış açısı kurgu olmasında ki amaç ne olabilir neden böyle bir şeyin kurgusu olsunDün geceki Oscar ödül töreninde ünlü oyuncu Will Smith, eşiyle alakalı espri yapan sunucu Chris Rock'a tokat attı.
Olay şu. Will Smith'in eşi, alopesi hastalığı nedeniyle saçını tamamen kazıtmış. G. I. Jane filminde de başrol oyuncusunun saçı aynı şekilde.
Sunucu da ona atıfta bulunarak Will Smith'in eşine "G. I. Jane'in 2.'sini izlemeyi bekliyorum" diyor. Will Smith de kalkıp tokatı basıyor.
Alıntıyı görüntüle
Eğer gerçekse hastalığıyla dalga geçmesi hoş olmamış.
Ama ben kurgu olduğunu düşünüyorum. Bu tokat meselesi olmasaydı dün gece Oscar töreni olduğundan çoğumuzun haberi yoktu bile.
Sizin düşünceniz nedir?
Bu kadın will smithi aldatmamis miydi ya o zaman caksaymis tokadiDün geceki Oscar ödül töreninde ünlü oyuncu Will Smith, eşiyle alakalı espri yapan sunucu Chris Rock'a tokat attı.
Olay şu. Will Smith'in eşi, alopesi hastalığı nedeniyle saçını tamamen kazıtmış. G. I. Jane filminde de başrol oyuncusunun saçı aynı şekilde.
Sunucu da ona atıfta bulunarak Will Smith'in eşine "G. I. Jane'in 2.'sini izlemeyi bekliyorum" diyor. Will Smith de kalkıp tokatı basıyor.
Alıntıyı görüntüle
Eğer gerçekse hastalığıyla dalga geçmesi hoş olmamış.
Ama ben kurgu olduğunu düşünüyorum. Bu tokat meselesi olmasaydı dün gece Oscar töreni olduğundan çoğumuzun haberi yoktu bile.
Sizin düşünceniz nedir?
+1“KurGu YHAaa” lamflskd arkadaşlar tek Türkiye de böyle konuşmalar oluyor şuan kurgu felan değil eşinin yüzünün düştüğünü görünce yaptı
Ki sonra özür diledi. Yaptığı yanlış dalga geçmeside yanlış bakalım sonu nasıl olcak