ÖSYM Başkanı Halis Aygün görevden alındı.

sen ne diyon .d
Adamlar matematiği sallıyor zaten .d
olayı anlamamak sne. 3.5'nin 3.4M sini attım ztn onlar ortalamayı yok eden tayfa ama buna rağmen ortalama 7.5 civarı bişi. 2-3 civarı olması lazımdı o kadar pis bir sınav 0 eleyicilik çalışanın hakkında girme vs. 2020'nin babası 2022. AYT matta yarım kadar net yapamayan da fullemiş matı ve TYT sözeli biraz benden iyi diye beni geçmiş???

olayı anlamamak sne. 3.5'nin 3.4M sini attım ztn onlar ortalamayı yok eden tayfa ama buna rağmen ortalama 7.5 civarı bişi. 2-3 civarı olması lazımdı o kadar pis bir sınav 0 eleyicilik çalışanın hakkında girme vs. 2020'nin babası 2022. AYT matta yarım kadar net yapamayan da fullemiş matı ve TYT sözeli biraz benden iyi diye beni geçmiş???
Çok haklısın ama elimizden bir şey gelmiyor yığıldık kaldık o kadar doluyum ki mattan sen gel apotemi çöz ayt mattan kolay kitap çözenle aynı yerde ol 4 yanlışım var işlem hatasından ama faydası yok...
Tyt de her dersim iyi öne atmamış o kadar

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Özüe dilerim balım. Benim hatam. Haklısın

• Muhteşem
apotemi çöz ayt mattan kolay kitap çözenle aynı yerde ol
sadece ayt'den 5 kaynak(3d, yayın denizi pro, çap, merkez ve merkez gibi fasiküllü başka bir tane daha vardı adını hatırlamıom, devletin verdiği 3 adım) bitiren bana sor

sadece ayt'den 5 kaynak(3d, yayın denizi pro, çap, merkez ve merkez gibi fasiküllü başka bir tane daha vardı adını hatırlamıom, devletin verdiği 3 adım) bitiren bana sor
Maalesef üzücü çalışanla çalışmayanı ayırt eden bir sınav değildi ÖSYM sınav hazırlamayı bilmiyor...

• Muhteşem
Sınav iptel olacak sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,823
Üyeler
192,515
Son üye
eminbaba71