Neler Yeni

ÖSYM Sınavına Telefonla Girilip Sınav Soruları Çekilmiş

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,730
İsim
misfit
her şeyi hükümete bağlayacak kadar muhakeme yeteneğiniz bitti mi , yıkadılar mı beyinleri , nedir bu haliniz :D bide yazmış 2 yıl daha , olmazsa gg diye.
Yani amcası dayısı x parti milletvekili diye torpil alanlarda sıkıntı yok öyle mi? Bu hükûmetle ilgili değil de neyle ilgili güzel kardeşim? Sorun kimde o zaman söyle de bilelim. Savunduğun sistem çok mu sağlam, çok mu iyi?

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
S
her şeyi hükümete bağlayacak kadar muhakeme yeteneğiniz bitti mi , yıkadılar mı beyinleri , nedir bu haliniz :D bide yazmış 2 yıl daha , olmazsa gg diye.
sadece sınav konusu değil ben o hükümete bağlamayı genel olarak söyledim

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
yıllarca feto soruları çaldı noldu sonunda hiçbirşey bilmeyen doktorlar mühendisler ortaya çıktı madem böyle bir şey var adam akıllı birini koyacaklar başa a bu böyle yapıyorsa alacaksın görevden bu adamı oldu bitti bu kadar.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Her sene sorular çalınıyor insanlar yıllarca çalışıyor bu sınav için ama biri gelipte kolayca telefondan halletmeye çalışıyor yıllarca bu oluyor ise bi sorun vardır diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve ben o olayı hükümete bağlamadım arkadaş ülkeden iyice ümidim kesildi demiş ona yazdım biraz görme yetisi var gibi sizde dikkatli okumanızı öneriyorum.
insanların hakkı çalınmış , adam telefon sokmuş sınava , gerekli soruşturmalar yapılıp en ağır ceza verilmelidir.
2 yıl deyip bunun seçimi ima edeceğini düşünemiyorsan , tmm sen haklısın derim :D

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
insanların hakkı çalınmış , adam telefon sokmuş sınava , gerekli soruşturmalar yapılıp en ağır ceza verilmelidir.
2 yıl deyip bunun seçimi ima edeceğini düşünemiyorsan , tmm sen haklısın derim :D
Canım kardeşim tekrar diyorum ben ona demedim hükümet konusunu arkadaş ülkeden ümidimi kestim demiş ona diyorum yazdıklarımı okumanı tavsiye ediyorum.Tek taraflı konuşacaksak susmam.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
yıllarca feto soruları çaldı noldu sonunda hiçbirşey bilmeyen doktorlar mühendisler ortaya çıktı madem böyle bir şey var adam akıllı birini koyacaklar başa a bu böyle yapıyorsa alacaksın görevden bu adamı oldu bitti bu kadar.
oraya polis güvenlik kim koyuyor sanıyorsun yinede birisi telefonu sokmuş sınava ve sayısız gencin hakkına girmiş , gerekli soruşturma yapılıp en ağır cezayı almalı.
Soru çalanlara gelince yakalanan hepsi cezalandırıldı , darbeden sonra bir sürü fetöcü tasviye edildi zaten ama yine bu tasviyelere karşı cıkan bir cahil güruh var ortada

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
oraya polis güvenlik kim koyuyor sanıyorsun yinede birisi telefonu sokmuş sınava ve sayısız gencin hakkına girmiş , gerekli soruşturma yapılıp en ağır cezayı almalı.
Soru çalanlara gelince yakalanan hepsi cezalandırıldı , darbeden sonra bir sürü fetöcü tasviye edildi zaten ama yine bu tasviyelere karşı cıkan bir cahil güruh var ortada
darbeye kadar neredeymişler acaba yıllarca devletten aldıkları paralar noldu unutma hepsi senin benim halkın vergileri

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Yani amcası dayısı x parti milletvekili diye torpil alanlarda sıkıntı yok öyle mi? Bu hükûmetle ilgili değil de neyle ilgili güzel kardeşim? Sorun kimde o zaman söyle de bilelim. Savunduğun sistem çok mu sağlam, çok mu iyi?
biraz düşüne bilsen bu işin a partisi b partisi olmadığını anlardın. Bir kişinin tanıdığı varsa kendine torpili yapıyor iki tarafın da farklı partilerden olması birşeyi değiştirmiyor, ve yönetim değişince gerçekten bu sıkıntılı torpil olayların biteceğini sanıyorsan hayal dünyasında yaşıyorsun , insanların ilk önce kendilerinde ahlak oturtmaları lazım ve güzel bir sistem kurulması lazım torpil önlemek için

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
biraz düşüne bilsen bu işin a partisi b partisi olmadığını anlardın. Bir kişinin tanıdığı varsa kendine torpili yapıyor iki tarafın da farklı partilerden olması birşeyi değiştirmiyor, ve yönetim değişince gerçekten bu sıkıntılı torpil olayların biteceğini sanıyorsan hayal dünyasında yaşıyorsun , insanların ilk önce kendilerinde ahlak oturtmaları lazım ve güzel bir sistem kurulması lazım torpil önlemek için
Dostum senin a partiden tanıdık olsun yeterki giremiyeceğin iş alamayacağın hastane randevusu çalamiyacağın soru yok galiba birileri 2021 %100 burslu üni garantilemeye çalışıyor aslında mantıklı kayda giderken arabaya bi a parti logosu telefon ana ekran fotosunu a parti yöneticisi ohhh %100burs geldi beleşten

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
darbeye kadar neredeymişler acaba yıllarca devletten aldıkları paralar noldu unutma hepsi senin benim halkın vergileri
evet hepimizin hakkını yediler , en son yetmedi 250 kişiyi katlettiler ülkemize darbe atmaya çalıştılar .adamlar basit bir kuruluş değil , Rahmetli Ecevit Döneminde devlete sızmaya başladılar belki daha önce , ve en sonunda baktılarki koltukları sallandı koltuklarını sallayan lideri öldürmeye çalıştılar. şimdi sorun şurda o zaman fetö karşıtı olan güruh şimdi 20 temmuz sivil darbesi deyip konuşuyor fetö ye arka çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canım kardeşim tekrar diyorum ben ona demedim hükümet konusunu arkadaş ülkeden ümidimi kestim demiş ona diyorum yazdıklarımı okumanı tavsiye ediyorum.Tek taraflı konuşacaksak susmam.
tmm tmm

Top Bottom