Neler Yeni

Otomotiv bölümünde hangi dalı seçmeliyim

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
bedirhan
seneye arkadaşımın olduğu okula gideceğim otomotiv okumak için hangi dalı seçmeliyim
dallar şu şekilde mekanik/kaporta/boya
ben araba tamir etmek istiyorum kaporta ve boya saçma geliyor tabi bu dalları bitiren ne iş yapıyor bilmediğim için size sormak istedim

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Onur
Bir galerici olarak yorum yapıyım, şuan ülkemizde hepsinden çok rahat şekilde para kazanırsın mekanik olarak yürürsen kesinlikle bir grupta usta olmaya çalış benim sana tavsiyem range, maserati, ferrari tarzı arabalardır kesinlikle bütün arabalara bakma gibi bir şey yapma 1 grupta ustalaş ve bir diğer tavsiyemde kesinlikle şanzumancılıktan yürü bu kısma kadar söylediğim şeyler tamamen para kazanmak içindi çok çılgın paralar kazanabilirsin bu sistemle he yok ben mekanikçi olmak istemiyorum dersen kaporta ve boyayı farklı olarak görme genelde boyacılar kaportayıda kendi onarıyor zaten ve boyacılık tamamen bir sanat ne kadar yetenekliysen o kadar para kazanırsın mikron boya, plastik ve metal parçanın renk uyumu vs yani demek istediğim sen ne kadar yetenekliysen o kadar para kazanırsın tamamen isim yapman gerekir benim sana tavsiyem mekanikten şanzımancılıktan yürümen olurdu bu arada bütün şanzımancılar hırsız olur sen olma olur mu :D

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
bedirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir galerici olarak yorum yapıyım, şuan ülkemizde hepsinden çok rahat şekilde para kazanırsın mekanik olarak yürürsen kesinlikle bir grupta usta olmaya çalış benim sana tavsiyem range, maserati, ferrari tarzı arabalardır kesinlikle bütün arabalara bakma gibi bir şey yapma 1 grupta ustalaş ve bir diğer tavsiyemde kesinlikle şanzumancılıktan yürü bu kısma kadar söylediğim şeyler tamamen para kazanmak içindi çok çılgın paralar kazanabilirsin bu sistemle he yok ben mekanikçi olmak istemiyorum dersen kaporta ve boyayı farklı olarak görme genelde boyacılar kaportayıda kendi onarıyor zaten ve boyacılık tamamen bir sanat ne kadar yetenekliysen o kadar para kazanırsın mikron boya, plastik ve metal parçanın renk uyumu vs yani demek istediğim sen ne kadar yetenekliysen o kadar para kazanırsın tamamen isim yapman gerekir benim sana tavsiyem mekanikten şanzımancılıktan yürümen olurdu bu arada bütün şanzımancılar hırsız olur sen olma olur mu :D
şuan anadoludayım ortalamam 60 mekanik için ortalama 75
2.dönem çok çalışırsam bi itimal alınma ihtimalim var kaportaya gidiceğim gibi duruyor
arabalar hakkında bilgim oldukça az olduğu için soru soramıyorum maalesef 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

mekanik olmazsa boya mı seçmeliyim kaporta mı
kaportayı boyacılarda yapıyor demişsiniz ama sormak istedim detaya inmek için

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Onur
şuan anadoludayım ortalamam 60 mekanik için ortalama 75
2.dönem çok çalışırsam bi itimal alınma ihtimalim var kaportaya gidiceğim gibi duruyor
arabalar hakkında bilgim oldukça az olduğu için soru soramıyorum maalesef 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

mekanik olmazsa boya mı seçmeliyim kaporta mı
kaportayı boyacılarda yapıyor demişsiniz ama sormak istedim detaya inmek için
Kaporta daha rahat boya daha meşakkatli sen karar ver :D

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
bedirhan