Neler Yeni

Otostop Çekerken Telefonumu Arabada Unuttum (YARDIM)

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Otostop çekiyorduk arkadaşlarla bi adam durdu bindik işte cebimde küçük olduğu için telefon düşebiliyor telefon düşmüş işte arabada plakasını falan bilmiyoruz şarjım da 20 falan baya aradık sanırım 15e falan düşmüştür, nasıl bulabiliriz? Eğer şarjı biterse telefonun açılışta sim kodu var o da ayrı sıkıntı.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
iPhone'umu Bul ya da Android'deki muadili artık her neyse orada görünmüyor mu?
Adam iyi niyetliyse polise teslim eder. Sen IMEI numaranla beraber karakola gidip kayıp başvurusunda bulun, bindiğin yeri geçtiğin güzergahı falan tarif et.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Otostop çekiyorduk arkadaşlarla bi adam durdu bindik işte cebimde küçük olduğu için telefon düşebiliyor telefon düşmüş işte arabada plakasını falan bilmiyoruz şarjım da 20 falan baya aradık sanırım 15e falan düşmüştür, nasıl bulabiliriz? Eğer şarjı biterse telefonun açılışta sim kodu var o da ayrı sıkıntı.
Telefonu Find my Device yada Find my iPhone'den kilitleyin ilk basta bide konum bakmayı deneyin

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iPhone'umu Bul ya da Android'deki muadili artık her neyse orada görünmüyor mu?
Adam iyi niyetliyse polise teslim eder. Sen IMEI numaranla beraber karakola gidip kayıp başvurusunda bulun, bindiğin yeri geçtiğin güzergahı falan tarif et.
Adam ankara gidiyor ben giresundayım cihazımı buldan bulsam ne olacak sanki..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonu Find my Device yada Find my iPhone'den kilitleyin ilk basta bide konum bakmayı deneyin
Konum falan açık değil internetim de yok

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
cihaz androidmi iosmu

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
..
nerelerden geçtiginizi hatırlıyorsanız ordaki güvenlik kameralarına bakın arabanın tipinden plakasını bulursunuz ordan da adama ulaşabilirsiniz

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
nerelerden geçtiginizi hatırlıyorsanız ordaki güvenlik kameralarına bakın arabanın tipinden plakasını bulursunuz ordan da adama ulaşabilirsiniz
benzinliğe uğramıştı ama bişey almadı çalışana sorduk kameralar geçmişe doğru gitmiyormuş bulamazmışız yani arabanın markasını ve rengini hatırlıyorum plakasının da bir kısmını hatırlıyorum bulma şansımız var mı böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,849
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan