Oukitel C21 64GB Alınır Mı?

Kullanıyorum, var mı bir sorun cevaplayayım.

bende cuma günü almayı düşünüyordum benim için de iyi bir konu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıyorum, var mı bir sorun cevaplayayım.
memnun musun kamerası nasıl performansı iyi diye düşünüyorum şarjı kaç saat gidiyor çok ısınıyor mu.

bende cuma günü almayı düşünüyordum benim için de iyi bir konu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

memnun musun kamerası nasıl performansı iyi diye düşünüyorum şarjı kaç saat gidiyor çok ısınıyor mu.
Önceki telefonum ölüydü keyif verdi 1-2 gün sonra benim yeni monitörüm geldi, telefonu kullanmayı bıraktım.
Yarın dışarı çıkacağım fotoğraf çekip atarım.
PUBG performansı nasıl orta ayarlarda oynatıyo mu
Oynamadım COD mobile oynuyorum onun yerine sabit 60 alıyorum galiba gözüm hiç fark etmedi yüksek bir düşüşü

Önceki telefonum ölüydü keyif verdi 1-2 gün sonra benim yeni monitörüm geldi, telefonu kullanmayı bıraktım.

Oynamadım COD mobile oynuyorum onun yerine sabit 60 alıyorum galiba gözüm hiç fark etmedi yüksek bir düşüşü
zaten antutu puanı en yüksek telefon o o fiyatta performans konunsunda iyi zaten ama ısınıyor mu kamerası nasıl hoparlörü mikrofonu felan hakkında çok bir bilgim yok. bende realme c21 ile oukitel c21 arasında kalmıştım oukitel daha iyi gibi duruyor ama aklımda soru işaretleri var.

@Assistive sence nasıl alınır mı bu bütçeye

zaten antutu puanı en yüksek telefon o o fiyatta performans konunsunda iyi zaten ama ısınıyor mu kamerası nasıl hoparlörü mikrofonu felan hakkında çok bir bilgim yok. bende realme c21 ile oukitel c21 arasında kalmıştım oukitel daha iyi gibi duruyor ama aklımda soru işaretleri var.
Hoparlörü yüksek ses veriyor geceleri en kısık halinde bile ben birazcık yüksek buluyorum.
Mikrofon testini de yapar atarım buraya.

Hocam değer mi değmez mi bilmiyorum
Herkes yararlansın inceleme konusu açın ve inceleyin

Geri