zort o işler hepsi yalan gene aynı fiyata denk geliyor işin sonunda boşver sen onu Aliexpresten alhiç temudan alışveriş yapmadım nasıl oluyor kredi iadesi ?
bilmediğin konular hakkında fazla yorum yapmazort o işler hepsi yalan gene aynı fiyata denk geliyor işin sonunda boşver sen onu Aliexpresten al
wincredit kampanyasının sana çıkması lazım konusu vardı her siparişte 1k kredi iadesi geliyor çok mükemmel bir şey vergi dahil 3 tane aj159 proyu 700tlye aldım 4 ayakkabı 3 botu 2kya aldım her siparişte 1k daha az ödüyorsun o ekrandan aldığın zamanhiç temudan alışveriş yapmadım nasıl oluyor kredi iadesi ?
kardeşim kupon iadesi felan yalan diyorum spetindeki ürünlerine indirim vermiyorum diyor kuponsuz aynı fiyata geliyor 3 5 lira oynar onlar normalbilmediğin konular hakkında fazla yorum yapma
Mesaj otomatik birleştirildi:
wincredit kampanyasının sana çıkması lazım konusu vardı her siparişte 1k kredi iadesi geliyor çok mükemmel bir şey vergi dahil 3 tane aj159 proyu 700tlye aldım 4 ayakkabı 3 botu 2kya aldım her siparişte 1k daha az ödüyorsun o ekrandan aldığın zaman
kupon iadesinden bahseden yok kredi iadesinden bahsediyorum wincredit kendim 20 den fazla sipariş verdim vergi dahil 1600+ olan siparişlere 600+ ödüyorum hep bu fotoğraf anlamanda yardımcı olur umarım aj159 prokardeşim kupon iadesi felan yalan diyorum spetindeki ürünlerine indirim vermiyorum diyor kuponsuz aynı fiyata geliyor 3 5 lira oynar onlar normal
bilmediğim sey hakkında asla yorum yapmam