Steamden outlast aldim ama baslamiyor nedenini bilen varmi
Ekler
Son düzenleme:
Msi 3060 gaming xSistem özellikleri?
Yaptim is e yaramadi. Ayni sorun prototype 1 dede oldusteamden dosya bütünlügünü dogrulayabilirsin
silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. başka çözüm yolu aklıma gelmiyor malesefMsi 3060 gaming x
16 gb ram corsair
11400f
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaptim is e yaramadi. Ayni sorun prototype 1 dede oldu
Yaptim is e yaramadi kralsilip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. başka çözüm yolu aklıma gelmiyor malesef
Is e yaramadi. Bu sorun prototype 1 dede oldu. Islemcinin cekirdek sayisini dusurunce acilmisti baska cozum yolu yokmudurDosya doğrulama yaptıktan sonra çözülmediyse silip yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Bazen yüklemeye yaparken sürekli durdurup yeniden indirmeye başlamak sıkıntı çıkarabiliyor. Bu yüzden başlatınca durdurmamaya özen göster. Bakalım yeniden aynı problemi yaşayacak mısın
açılırken steam cloud ile senkronize ediliyor diyor ya. orada sorun veriyormu acaba bende bir kez yaşamıştım o sorunuYaptim is e yaramadi kral
Hayir hicbirsey olmuyor. Sildim tekrar yukledim denilen herseyi yaptim ama yok acmadi oyunu bi turlu.steam redbarrels e yonlendiriyoraçılırken steam cloud ile senkronize ediliyor diyor ya. orada sorun veriyormu acaba bende bir kez yaşamıştım o sorunu
Dusuk sistemde oyunu aciyordu biraz yukselttim acmadi oyunu. Islemcimin hizini 1.60 kusurlerde mi ne sabitledim ve cekirdek sayisini azalttim oyle girdi. Ama bu seferde diger oyunlari oynatmadi. Lol de bile fps 30 kusurlere iniyorduPrototype 1 bende almayı düşünüyorum aynı sorunu yaşarmıyım acaba ya??