Üzgünçocuk
80+
Outlast oynamak istiyorum ama nasıl oynayanlarınız varmı korkuya gidince tadı nasıl oluypr yada pisikilojik sorunlarmı oluyor
Eğlencelimi peki korkmakBen herhangi bir sorun yaşamadım oynarken, fakat kişiden kişiye değişir, sizin için bir şey diyemem
Kimine göre evet kimine göre hayır.Eğlencelimi peki korkmak
Espriyi becerememişsin çok enayice durmuş. Ben outlast ne demedim. Nasıl bir oyun dedimoyun knk
Bana göre o zamanKimine göre evet kimine göre hayır.
Kimisi bile bile korkmayı sevmez ve bunun saçma olduğunu düşünür.
kimisi korkmak için para verip sinemaya gider.
KorkuçOutlast oynamak istiyorum ama nasıl oynayanlarınız varmı korkuya gidince tadı nasıl oluypr yada pisikilojik sorunlarmı oluyor
düzgün konuşurmusunEspriyi becerememişsin çok enayice durmuş. Ben outlast ne demedim. Nasıl bir oyun dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana göre o zaman
Videoları izleyip korkup laptopu yere atıp dışarı kaçan biriyim
O zaman korkunç bir oyun sana göreEspriyi becerememişsin çok enayice durmuş. Ben outlast ne demedim. Nasıl bir oyun dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana göre o zaman
Videoları izleyip korkup laptopu yere atıp dışarı kaçan biriyim
Keşkeeeİndirimdeyken almıştım bir türlü oynamak nasip olmadı. Sürekli biryerlerden bişe çıkan ve korkutan bir oyun Kız arkadaşın varsa kesinlikle oyna bura arada Beraber oynayın hatta.
Outlast zevk alana çok güzel bir oyun 2 oyun ve DLC’de ezberimde diyebilirim. Kendim oynadım yetmedi başkasından izledim, bir daha oynadım bir daha izledim .Outlast oynamak istiyorum ama nasıl oynayanlarınız varmı korkuya gidince tadı nasıl oluypr yada pisikilojik sorunlarmı oluyor